Cum sa descarci filme din retea: programe necesare

Cum sa descarci filme din retea: programe necesare

In cazul in care te intrebii cum sa descarci filme din retea sau de ce programe aveti nevoie pentru a face acest lucru, iata cateva informatii care vor rezolva aceasta problema. Este mai simplu decat credeti.

Sunt mai multe modalitati de a descarca filme din retea, insa ca in multe alte cazuri, cea mai simpla este si cea mai eficienta. Asadar, iata detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a sti cum sa descarci filme din retea.

Internetul este cea mai mare retea, este de fapt o retea ce se intinde la nivel global, care ofera acces la un volum imens de informatii cat mai diferite. Printre acestea se numara si filmele, indiferent daca ne referim la filme artistice, documentare, scurtmetraje si asa mai departe. Insa, ce trebuie sa faceti pentru a avea acces la aceste filme? Cum sa descarci filme din retea pentru a le putea viziona pe calculatorul personal? Prima conditie este bineinteles sa aveti o conexiune valida la internet. In acest fel veti fi conectat la aceasta retea globala. Urmatorul pas va fi sa instalati un program care sa va ajute sa descarcati filmele favorite de pe site-urile de specialitate. Acesta este un program de tip torrent, care este folosit la descarcarea filmelor ce sunt fisiere de tip torrent. Cateva exemple de astfel de programe sunt BitTorrent, uTorrent, Vuze sau ABC (Another Bittorrent Client) . Dupa ce ati instalat un astfel de program, care poate fi descarcat usor de pe internet, urmatorul pas va fi sa gasiti un site care va pune la dispozitie filme in formatul de fisier tip torrent. Cateva site-uri care va pun la dispoztie astfel de torrente sunt kickass. com, demonoid. ph, thepiratebay. se si multe altele. Apoi, in cadrul unuia din aceste site-uri cautati filmul pe care doriti sa il vizionati. TIneti cont de asemenea ca in mod normal filmele vor fi gasite dupa denumirea lor in limba engleza. Odata gasit filmul, veti putea descarca fisierul de tip torrent al acestuia care va trebui deschis cu unul din progamele enumerate mai sus. Apoi, veti alege locatia de pe hard in care acesta sa fie descarcat iar apoi nu veti avea nimic altceva decat sa asteptati ca acest proces sa se termine. In functie de viteza oferita de serviciul dumneavoastra de internet, timpul pentru descarcarea unui film poate varia, insa nu ar trebui sa dureze mai mult de o ora.

Iata deci cum sa descarci filme dinretea, e un proces foarte simplu, aveti nevoie doar de un progam instalat pe calculator si de un site online care sa va ofere filmele in format torrent. Veti avea acces instant la filmele favorite.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa descarci filme din retea
#1

Cum sa descarci filme din retea

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa asculti posture de radio online pe telefon: instructiuni

Cum sa asculti posturi de radio online pe telefon? Aceasta este intrebarea care i-a macinat pe specialistii din domeniul telefoniei mobile pentru o perioada foarte lunga de timp. Nu si in ziua de astazi!

Cum sa creezi un cont de e-mail pe un server international?