Cum sa descarci desene animate de pe Internet?

Cum sa descarci desene animate de pe Internet?

Ești mămică și dorești să-i oferi desene animate constructive și educative celui mic sau ești un adolescent și vrei să urmărești desenele copilăriei ? Află cum sa descarci desene animate !

Posturile TV transmit tot mai rar animații educative, în acest context Internetul devine tot mai mult o sursă de procurare a materialelor de calitate, cum sa descarci desene animate și de unde vei afla în acest articol.

2 METODE DE A DESCĂRCA DESENE ANIMATE PENTRU COPILUL TĂU SAU PENTRU ADOLESCENȚI

Nu mai poate fi negat rolul incontestabil al internetului de a depozita și de a oferi către publicul larg materiale artistice. din cadrul acestora fac parte si desenele animate pe care le poți folosi atât în educația copiilor, cât și în relaxarea tinerilor și, de ce nu, a adulților.

Cum sa descarci desene animate folosind torrent-ul și site-urile ce depozitează fișiere :

În primul rând trebuie să descărcăm un program de torrent ( fie utorrent, bitcomet, bittorrent sau bitlord ) de pe site-urile oficiale ale acestor software-uri ( tastând numele lor pe un motor de căutare: google, bing și accesarea acestora în secțiunea download ) .

Următorul pas este acela de a instala software-ul urmând instrucțiunile de pe site-ul acestuia.

După ce am descărcat și instalat software-ul torrent vom accesa un site de depozitare a fișierelor ( de exemplu: thepiratebay. se/ un site ce nu necesită înregistrare sau site-uri de notorietate în domeniu: filelist. ro, extremeshare. org; dar acestea necesită înregistrare la care vom avea nevoie de invitația unui membru al comunitații ) și vom tasta în câmpul search numele desenului și eventual rodubbed ( dublat în română ) .

După selectarea materialului dorit vom apăsa pe butonul download și vom deschide fișierul torrent urmând să selectam directorul unde vom descărca desenul animat.

Cum sa descarci desene animate folosind software-ul youtube downloader produs de cei de la altervista:

Este necesară doar descărcarea acestui softaware de pe site-ul oficial al echipei altervista (http: //youtubedownload. altervista. org/) .

După instalarea acestui program vom accesa site-ul youtube. com unde vom căuta desenul animat dorit; după selectarea acestuia vom copia link-ul paginii din partea de sus a acesteia și o vom lipi în software-ul de download în câmpul URL și vom selecta directorul unde dorim să se salveze materialul .

Așadar, în pofida transmisiunii defectuase ale canalelor tv în care este prezentată ideea de confruntare si violenta între oameni, încă putem urmări animații educative alături de cei mici, acum, cand stii cum sa descarci desene animate .

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa descarci desene animate
#1

Cum sa descarci desene animate

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa creezi un server CS in cel mai simplu mod?

Counter Strike-ul este cel mai popular joc shooter din toate timpurile, el se poate juca atât single player (cu boți) , cât și multi player (cu prietenii) . Află cum sa creezi un server CS !

Cum sa descarci si sa instalezi Microsoft Office?