Cum sa creezi un server CS in cel mai simplu mod?

Cum sa creezi un server CS in cel mai simplu mod?

Counter Strike-ul este cel mai popular joc shooter din toate timpurile, el se poate juca atât single player (cu boți) , cât și multi player (cu prietenii) . Află cum sa creezi un server CS !

Counter Strike-ul este un joc shooter ce se poate juca atât cu prietenii, cât și cu persoane necunoscute în cadrul unui server găzduit de un host și administrat un admin. Iată cum sa creezi un server CS !

Două metode de a crea un server de Counter Strike

Jocul shooter cel mai popular, Counter-strike-ul, după aproximativ cincisprezece ani de la apariția primei versiuni, încă se află în top-ul celr mai jucate shooter-uri on-line. Cum să jucăm Counter cu prietenii și cum sa creezi un server CS vom afla prin cele două metode prezentate: Prima metodă se poate folosi doar pentru jocul cu prietenii în rețea. Acest server se face rulând aplicația HDLS. exe ce o vom găsi în folder-ul jocului. Vom alege harta pe care dorim să jucăm, parola (dacă dorim una) , numele server-ului și apăsăm host, în partea superioară a ferestrei server-ului se va afișa adresa lui, sub forma unui IP, o vom copia și o vom distribui prietenilor. Cea de-a doua metodă ne arată cum sa creezi un server CS ce poate fi accesat de oricine e pe Internet. Acest server se va crea cu ajutorul unui server creator (ce-l vom descărca de pe Internet căutând astfel: download server creator CS 1.6) , vom crea un folder cu numele HDLS oriunde pe calculator și vom rula creatorul alegând ca destinație folderul creat, vom căuta și accesa fișierul server. cfg (alegând ca program de deschidere notepad-ul) unde vom căuta (apăsând F3) linia sv_lan 1 și o vom schimba în sv_lan 0, iar în josul documentului vom adăuga liniile acestea pentru a-l face accesibil pentru toată lumea :

setmaster add 3.4. 4.9: 27010;

setmaster add 9.8. 1.2; setmaster add 2.5. 1.9; setmaster add 7.3. 7.1; setmaster add 5.3. 2.1: 27040; setmaster add 5.3. 2.3: 27040; setmaster add 7.3. 7.2: 27010;

Vom salva și vom închide file-ul server. cfg, apoi vom rula aplicația HDLS. exe, vom alege numele server-ului și harta de începere, apoi vom apăsa host. Pentru un număr cât mai mare de playeri vom distribui IP-ul pe cât mai multe căi (pe Skype, Messenger, Facebook, sau diverse site-uri specializate) .

Așadar, acum ne putem distra alături de prietenii noștrii jucând un shooter clasic, știind cum sa creezi un server CS. Distracție plăcută și spor la fraguri și la cât mai multe headshooturi !

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa creezi un server CS
#1

Cum sa creezi un server CS

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa descarci gratuit muzica: link-uri utile

Nimeni nu îşi doreşte să plătească bani grei pentru a asculta muzică de calitate. Cu instrumentele potrivite se poate afla cum sa descarci gratuit muzica: link-uri utile de la cele retro la ultimele hituri de pe piaţă.

Cum sa descarci desene animate de pe Internet?