Cum sa creezi un cont de e-mail pe un server international?

Cum sa creezi un cont de e-mail pe un server international?

In prezent, indiferent de domeniul in care ai activa, ai nevoie de o adresa de e-mail. E o conditie obligatorie pentru a facilita accesul si schimbul de informatii. Iata cum sa creezi un cont de e-mail pe care il vei putea folosi tot timpul.

Traim intr-o era a vitezei si schimul de informatii este foarte important, iar un cont de e-mail ar facilita aceste aspecte. Singura problema care ar trebui rezolvata este cum sa creezi un cont de e-mail. Iata ce trebuie sa stiti.

Intai de toate trebuie sa alegeti serverul international in cadrul caruia sa va creati adresa de e-mail. Cele mai populare astfel de servere sunt cele oferite de Yahoo si de G-mail. Primul dintre ele a fost lansat ca un server de e-mail iar al doilea este detinut de Google. Dupa ce ati accesat fie pagina Yahoo fie pagina G-mail va trebui sa va creati contul propriu-zis. La sectiunea mail, aveti optiunea de "crearea cont nou" sau "create new account". Dupa ce o veti selecta va vor fi cerute unele date despre dumneavoastra. Acestea sunt: nume, prenume, numar de mobil, data nasterii si asa mai departe. Foarte importante sunt numele de utilizator si parola. In cazul primului indicat ar fi sa alegeti un derivat al numelui dumneavoastra. Avand in vedere ca sunt milioane de adrese de e-mail create, e posibil sa nu puteti alege exact numele de utilizator pe care il doriti, insa atat cei de la Yahoo cat si de la Google va vor oferi unele alternative care sunt disponibile. Parola este de asemenea foarte importanta. In prezent se cere ca aceasta sa contina litere, atat mici cat si mari precum si cel putin un element numeric. Toate acestea sunt indicate pentru a avea o securitate sporita a contului. Acestea sunt singurele detalii despre cum sa creezi un cont de e-mail. Dupa ce ati facut acesti pasi si dupa ce ati respectat intocmai indicatiile de pe server, veti fi redirectionat catre adresa dumneavoastra de e-mail nou creata. Acolo, veti primi indicatii despre fiecare functie pe care o aveti la dispozitie, despre posibilitatile de personalizare a contului dumneavoastra si asa mai departe. Totul este explicat foarte simplu astfel incat sa nu aveti probleme de nici un fel cand veti dori sa trimiteti e-mailuri sau sa le cititi pe cele primite. De acum inainte veti putea folosit aceasta adresa de e-mail pentru a tine legatura cu prietenii, colegii, rudele, superiorii si asa mai departe.

Iata deci cum sa creezi un cont de e-mail, pasii sunt foarte simpli, iar serverele internationale destinate acestor tip de servicii au facut tot posibilul sa simplifice si mai mult acest proces.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa creezi un cont de e-mail
#1

Cum sa creezi un cont de e-mail

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa descarci filme din retea: programe necesare

In cazul in care te intrebii cum sa descarci filme din retea sau de ce programe aveti nevoie pentru a face acest lucru, iata cateva informatii care vor rezolva aceasta problema. Este mai simplu decat credeti.

Cum sa joci poker on-line: sfaturi utile