Cum sa creezi un cont de e-mail: pasi simpli

Cum sa creezi un cont de e-mail: pasi simpli

Cum sa creezi un cont de e-mail in timp util, urmarind cativa pasi simpli. Contul de e-mail este un instrument important pentru a transmite si a obtine informari, mesaje si oferte publicitare foarte repede.

Principala provocare este cum sa creezi un cont de e-mail in cateva minute, fara un efort prea mare. Contul de e-mail este util, usor de obtinut si poate fi folosit in scop personal sau pentru a usura comunicarea in firme.

Cum sa creezi un cont de e-mail: pasi simpli si utili pentru a porni de la o baza prestabilita. Primul pas sa creezi un cont de e-mail este alegerea sursei: yahoo, gmail, ymail sau alta. Se acceseaza pagina de internet a sursei si clic in meniul dreapta sus pe " creati un cont". Fiecare sursa are propriul formular care va fi completat cu toate datele solicitate, se va bifa "sunt de acord cu termenii si conditiile si cu politica de confidentialitate a sursei" si clic pe creare cont. Aceasta etapa reprezenta elementul cheie in crearea unui cont de e-mail. Mai departe clic pe "continuati" si se va deschide fereastra de e-mail. Casuta de e-mail este un element vital pentru socializare rapida, incarcare si transmitere de informatii, fotografii, fisiere si multe altele. Acest tip de mesagerie, practic reduce timpul de a obtine sau a transmite informatii si ajuta la corespondenta directa intre membri cunoscuti. Printre facilitatile care sunt acordate de sursele casutelor de e-mail se numara: darea in folosinta gratuita a contului de e-mail, spatiu de stocare, functii multiple de chat, scriere, salvare, organizare, stergere si operatii mai complexe. Meniul comenzilor apare in partea stanga, de unde se va face alegerea in functie de necesitate. Pentru operatiuni de trimitere mesaj clic pe "scrieti sau compose", pentru citirea unui mesaj clic pe una din benzile afisate pe spatiul central al meniului. Cel mai important este faptul ca meniul se prezinta intr-un mod simplu si este usor de utilizat. Asadar, sa creezi un cont de e-mail si sa il folosesti nu implica un efort intelectual ridicat, insa ofera un mod eficient de a mentine legatura cu alte persoane sau de a face publicitate. Este un mod revolutionar de a fi la curent cu tot ceea ce prezinta importanta pentru fiecare persoana in parte, oferind posibilitatea de a alege participantii la trafic si schimb de date.

Cum sa creezi un cont de e-mail este elementul cheie in descoperirea unui mod simplu de comunicare, care va reduce cu mult timpul de actiune privitor la transmitere de mesaje, informatii sau campanii publicitare.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa creezi un cont de e-mail
#1

Cum sa creezi un cont de e-mail

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa descarci un antivirus cu ultimele imbunatatiri?

Aceasta este o intrebare care da nastere la alte cateva intrebari inainte de a descoperi raspunsul corect, ultima fiind daca intr-adevar am gasit raspunsul corect. . .

Cum sa citesti carti online: sfaturi