Cum sa citesti exact cartile de tarot?

Cum sa citesti exact cartile de tarot?

Cartile de tarot sunt pentru multi un domeniu fascinant si in acelasi timp inspaimantator. Dar, cu siguranta, multi au studiat, si nu o singura data, despre: "Cum sa citesti cartile de tarot. "

Ar trebui aprofundat acest subiect, sa intelegem exact ce inseamna cartile de tarot. Sunt total diferite de cartile normale de ghicit. Dar sa pornim experimentul si sa inveti cum sa citesti cartile de tarot.

Vom incerca acum sa aflam cateva lucruri legate de aceasta tema: "cum sa citesti cartile de tarot". Nu se stie exact originea cartilor de tarot. Se spune ca tarotul ar avea origini in Egiptul antic si in India antica, altii spun ca ar fi aparut in Italia si Franta. Dar, indiferent de unde provin, citirea cartilor de tarot a fost considerata stiinta, deoarece cel care citeste trebuie sa stie sa interpreteze cu precizie fiecare carte. Tarotul este de fapt o analogie in imagini si numere si este de mai multe tipuri: Tarotul Calaretului Alb, Tarotul Unguresc, Tarotul Haindl, Tarotul Renascentist, Oracolul tiganesc in carti de tarot, Tarotul Ingerilor, Tarotul Florentin. Tarotul Unguresc difera prin faptul ca aici nu gasim cartea mortii. La ei moartea este considerata de fapt trecerea intr-o alta dimensiune. Interesul pentru tarot a crescut din ce in ce mai mult si acum este pus pe acelasi plan cu astrologia. Tarotul este de fapt un set de 78 de carti in care putem citi viitorul. Un numar de 22 de carti reprezinta simboluri. Simbolurile sunt: Nebunul, Magul, Stapana, Stapanul, Marea preoteasa, Marele preot, Indragostitii, Puterea, Roata destinului, Moartea, Spanzuratul, Cumpatarea, Diavolul, Turnul, Steaua, Luna, Soarele, Justitia, Lumea, Faetonul si Eremitul si impreuna formeaza arcana majora. Arcana minora este formata din 56 de carti care se impart in patru grupe, fiecare grupa avand cate 14 carti. Cartile se amesteca si se rasfira pe masa in forma de evantai. Aceasta se numeste etalare. Fiecare carte are o semnificatie in functie de pozitia pe care o ocupa si de grupa de carti in care este asezata. Exista mai multe moduri de etalare: Crucea celtica, Arborele vietii, Etalare astrologica. Informatiile le putem interpreta in functie de pozitia si grupa in care se afla cartile. Semnificatiile depind de intrebari, pozitiile cartilor, grupa din care fac parte si orientarea lor.

Cei care patrund in lumea tarotului vor avea parte de cea mai frumoasa experienta. Este bine sa inveti cum sa citesti cartile de tarot si sa afli temele pline de intelepciune care au stat la baza vietii.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa citesti cartile de tarot
#1

Cum sa citesti cartile de tarot

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Din păcate, în această secțiune, nu există articole