Cum se asorteaza un costum: alegem accesoriile

Cum se asorteaza un costum: alegem accesoriile

O problema legata de felul cum ne imbracam este cum se asorteaza culorile, cum se asorteaza un costum cu accesoriile si ce accesorii folosim la diferite tinute. Pentru ca si acestea se combina dupa o anumita schema.

In general regulile legate de asortarea culorilor au disparut. Acum realizam combinatii care in trecut nu erau permise. Dar intrebarea legata de "cum se asorteaza un costum" cu accesoriile persista.

Cum se asorteaza un costum cu accesoriile. La barbati trebuie sa asortam corect costumul cu pantofii, camasa cu cravata. Mai intai se alege costumul, dupa aceea camasa si cravata. Cravata poate fi simpla sau cu imprimeu, in functie de camasa. Imprimeurile pot fi: carouri, dungi, modele florale, buline. Pentru o camasa in dungi, cravata va fi simpla, cu buline, cu carouri si patratele. Putem asorta si o cravata in dungi, dar in acest caz, marimea imprimeurilor trebuie sa difere. Pentru o camasa uni, cravata poate fi simpla, cu dungi, cu carouri si patratele. Cateva exemple ar fi: camasa cu patratele - cravata cu dungi, camasa cu carouri - cravata cu buline, camasa cu patratele colorate - cravata cu dungi, camasa cu carouri - cravata cu dungi. Cum se asorteaza un costum cu pantofii. De exemplu, la un costum gri: obligatoriu trebuie sa asortam cureaua cu pantofii, care sunt negrii sau maro, camasa va fi alba, neagra, bleu sau gri iar cravata poate fi neagra, gri, bleumarin. Un detaliu important sunt si sosetele. In general, sosetele trebuie sa se asorteze, fie cu costumul, fie cu pantofii. La femei, trebuie sa asortam corect costumul sau rochia cu geanta, pantofii, esarfa si bijuteriile. Femeile isi doresc sa arate bine, dar trebuie sa stie cum sa faca acest lucru. Se stie dintotdeauna ca femeile iubesc pantofii. Trebuie sa stim sa alegem pantofii in functie de tinuta pe care o avem. In primul rand pantofii trebuie sa se asorteze cu culoarea rochiei pe care o purtam. La o rochie scurta nu vom purta pantofi cu toc foarte inalt. Pentru astfel de rochii se vor alege pantofi cu toc mai mic sau platforme. Este bine ca pantofii sa fie simpli, dau o nota de eleganta. Indicat este sa avem in garderoba si pantofi de culoare neagra. Ii vom putea asorta la orice tinuta. Geanta se va asorta cu pantofii. O recomandare ar fi sa asortam tinuta cu pantofii si geanta sa se asorteze cu tinuta per total. Esarfa este un obiect la fel de important ca si pantofii. Nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeilor. Esarfa se va alege in functie de culoarea tinutei si de anotimp. Putem gasi fel de fel de idei de a purta o esarfa.

Am vazut ca nu este greu sa invatam cum se asorteaza un costum cu accesoriile. Tinand cont de cateva reguli simple, de gustul si imaginatia noastra, putem obtine tinuta perfecta; un ajutor de baza il avem si in diferitele cataloage de moda.

Veți avea nevoie de:
  • Cum se asorteaza un costum
#1

Cum se asorteaza un costum

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa cosi singur sorturi (pantaloni scurti) ?

Vrei sa-ti faci singur haine? Hai sa vorbim de cea mai simpla piesa pentru vara. Cum sa cosi singur sorturi (pantaloni scurti) si sa fii propriul tau designer, acum unul necunoscut, dar pe viitor timpul va decide.

Cum sa faci blugi rupti corect?