Cum sa legi o cravat: cele mai frumoase noduri

Cum sa legi o cravat: cele mai frumoase noduri

Cum sa legi o cravata intr-un mod corect si adecvat evenimentului este un proces de incercare repetata a unor pasi meniti sa determine o formare reusita a nodului, in armonie cu tinuta.

In mod sigur cum sa legi o cravata urmareste o analiza estetica in vederea alegerii combinatiei potrivite: un nod realizat pe masura evenimentului si adaptat perfect cu tinuta purtatorului.

Exista foarte multe metode cum sa legi o cravata, insa de cele mai multe ori barbatii apeleaza la acelasi tip de nod. Cravata reprezinta o parte componenta a tinutei, adaugand culoare, textura si eleganta. O analiza asupra modurilor de realizare a nodurilor la cravata scoate in evidenta peste 18 posibilitati usoare si cu recomandarile specifice de port. Cum sa legi o cravata: cele mai frumoase noduri realizate in functie de evenimentele la care urmeaza sa se participe. Nodul Windsor este unul dintre cele mai folosite, fiind preluat din Anglia purtand numele ducelui de Windsor. Se porneste de la infasurarea cravatei in jurul gulerului, se trece partea lata peste cea ingusta de la stanga la dreapta, iar cand se ajunge in drepta se manuieste inspre partea de sus si se trece prin bucla. Din acest punct se manuieste peste partea subtire de la stanga spre dreapta, se trece din nou prin bucla si de aceasta data se procedeaza la alinierea cu partea ingusta trecand partea lata cu grija prin nodul creat anterior si se trage in jos in intregime. Nodul incrucisat este un alt nod apreciat in randul barbatilor datorita elegantei pe care o emite. Se procedeaza la infasurarea cravatei in jurul gulerului, se trece partea lata peste cea ingusta, partea lata ajungand in partea stanga, se manuieste in sus si se trece prin bucla. Din acest punct se trece peste partea ingusta, se manuieste in sus trecand iar prin bucla, apoi se coboara partea lata a cravatei prin nodul facut anterior si se ajusteaza tragand de partile care intra sub guler. Partea mai lata a cravatei trebuie sa fie ajustata potrivit iar nodul sa fie perfect simetric. Aceste doua noduri se recomanda a fi purtate la evenimente mai deosebite, unde eleganta si rafinamentul domnesc. Nodul simplu si cel dublu sunt cel mai usor de realizat si purtate adesea de barbati in acord cu tinutele de zi. Astfel, se recomanda purtarea unui nod mai special, cum sunt cele prezentate mai sus, pentru un eveniment de seara distins.

Cum sa legi o cravata reprezinta un mod de imbinare armonioasa a partilor, necesitand rabdare, iscusinta in manuirea corecta a partilor si repetarea instructiunilor pas cu pas pana se obtin rezultate excelente.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa legi o cravata
#1

cum sa legi o cravata

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa faci nod dublu la cravata: instructiuni pas cu pas

Cum sa faci nod dublu la cravata intr-o serie de etape usor de infaptuit si cu un rezultat menit sa contureze stilul masculin si sa transforme infatisarea unui barbat in mod elegant.

Cum sa faci cravat: 3 noduri elegante