Cum sa impletesti o palarie cu carlige?

Cum sa impletesti o palarie cu carlige?

Cum sa impletesti o palarie reprezinta o preocupare pentru persoanele pasionate de handmade care sunt atrase de tot felul de modele privitoare la accesorii create cu migala si indemanare.

Cum sa impletesti o palarie capata contur folosind ca baza impletituri din fire, impletituri din paie sau alte materiale naturale, lucratura necesitand manuire in functie de modelul si materialul ales.

Palariile sunt create in functie de sezon, iar modelul si lucratura se formeaza in functie de materialul ales. Palariile create prin impletire cu carlige sunt foarte apreciate si au un aspect modern si elegant. Cum sa impletesti o palarie necesita un studiu asupra schitei si cateva etape de baza pana la obtinerea accesoriului mult dorit. Firele folosite sunt din bumbac iar procesul de realizare dureaza o zi sau mai mult in functie de model. Se confectioneaza mai intai calota dupa schita aleasa si apoi marginea. Mod de lucru pentru o palarie impletita cu carlig tip croseta: se lucreaza 3 puncte lantisor simplu care se unesc formand un cerc. Se continua cu 3 puncte lantisor si introducere in fiecare spatiu din lucratura in forma de cerc, apoi se uneste lucratura cu o bucla. Se continua cu 5 randuri a cate 2 puncte lantisor introduse in fiecare spatiu dintre ochiurile anterioare si se incheie randul de fiecare data prin unire cu o bucla. Se continua 11 randuri cu 2 puncte lantisor introduse sarind cate un spatiu din lucratura randului precedent pana la inchiderea randului cu bucla. Urmatoarele randuri sunt cele care formeaza marginea: 3 randuri se continua cu picioruse simple - o singura bucla - in fiecare punct de lantisor, urmatorul rand cu cate 2 bucle introduse in fiecare lantisor, apoi inca 5 randuri de bucle scurte in fiecare lantisor. Acest model cum sa impletesti o palarie este usor de inteles fara video pentru persoanele care cunosc detalii despre arta crosetatului, iar pentru incepatori sunt recomandate torialele video care arata modul de formare a buclelor, a imbinarilor si a formarii corpului in armonie cu marginea. In continuare palaria se va supune unui proces de apretare pentru a-i conferi forma batoasa si a-i fixa circumferinta. De asemenea, palarirea poate fi decorata in functie de preferinte dupa ce se usuca integral si se urmareste a se pastra depozitata in spatii fara a fi turtita.

Evidentierea modului cum sa impletesti o palarie reprezinta un mare sprijin pentru pasionatii de handmade atrasi de noi provocari, cum ar fi posibilitatea de a lucra acest tip de accesoriu cu migala si multa rabdare.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa impletesti o palarie
#1

Cum sa impletesti o palarie

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa alegi ochelari de soare pentru vara?

Multe persoane aleg ochelari de soare pe baza unor considerente pur cosmetice. Dar cati stiu care sunt implicatiile nocive ale purtarii unor ochelari de soare care sunt "frumosi" si "vin bine"?

Cum sa faci nod dublu la cravata: instructiuni pas cu pas