Cum sa faci nod dublu la cravata: instructiuni pas cu pas

Cum sa faci nod dublu la cravata: instructiuni pas cu pas

Cum sa faci nod dublu la cravata intr-o serie de etape usor de infaptuit si cu un rezultat menit sa contureze stilul masculin si sa transforme infatisarea unui barbat in mod elegant.

Preocuparea cum sa faci nod dublu la cravata apare in randul femeilor care urmaresc permanent sa asigure barbatilor atentia cuvenita printr-un port deosebit de ingrijit si asortat corespunzator.

Un barbat este definit atat de maniere cat si de port, iar tipul de cravata pe care il alege este un accesoriu important, purtat in mod frecvent la evenimente. Nodul la cravata este un accesoriu care fie da stralucire tinutei , fie strica aspectul datorita modelului neinspirat si a nodului prost facut. Cum sa faci nod dublu la cravata necesita cateva cunostinte de baza si atentie la etapele de lucru. Tipul de nod se alege in functie de eveniment, inaltimea purtatorului, gulerul camasii si materialul din care este conceputa cravata. Nodul dublu la cravata este specific barbatilor scunzi de statura si se aplica numai cravatelor din material subtire. Cum sa faci nod dublu la cravata: instructiuni pas cu pas pentru a obtine o imbinare corespunzatoare cu efect incantator. Procedura este accesibila oricarei persoane si necesita putina rabdare, indemanare si experimentare repetata astfel incat sa rezulte un nod bine realizat. Primul pas consta in trecerea cravatei dupa gat, si ajustarea lungimi in functie de preferinta. Partea ingusta a cravatei trebuie sa fie de 2 ori mai scurta decat cea lata. Se trece partea lata de doua ori peste cea ingusta si se opreste in partea stanga. Pornind din acest punct se mai infasoara inca o data partea lata dar cand se ajunge in dreapta se carmeste in sus, astfel incat sa treaca prin bucla dintre cravata si guler, apoi se va cobora tragandu-se prin nodul facut la pasul anterior. Prima data este posibil sa se strice aspectul nodului sau procedeul sa duca la indoirea cravatei, datorita lipsei de experienta. Prin practicarea repetata a acestor etape se va forma obiceiul de a manui corect partile cravatei, astfel incat aspectul nodului obtinut sa fie corect. Daca este necesara ajustarea se procedeaza la tragerea de partile care intra sub guler si apoi se aranjeaza la gat. Nodul dublu trebuie sa fie perfect simetric, de aceea necesita mai multa atentie si dexteritate decat un nod simplu de cravata.

Cum sa faci nod dublu la cravata reprezinta un proces inspirational care poate ajuta la obtinerea unui look aparte iar procedeul de obtinere necesita rabdare, indemanare si atentie.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa faci nod dublu la cravata
#1

cum sa faci nod dublu la cravata

Comentarii ( 1 )
+ comentează

buna ziua.Asi dori sa stiu ce model cod nume are cravata din poza acestui articol.Va multumesc

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa impletesti o palarie cu carlige?

Cum sa impletesti o palarie reprezinta o preocupare pentru persoanele pasionate de handmade care sunt atrase de tot felul de modele privitoare la accesorii create cu migala si indemanare.

Cum sa legi o cravat: cele mai frumoase noduri