Cum sa faci cravat: 3 noduri elegante

Cum sa faci cravat: 3 noduri elegante

Pentru a afla cum sa faci cravata: 3 noduri elegante ar trebui să facă parte din categoria celor mai citite articole de către bărbaţi. La prima vedere pare că e nevoie de încă o pereche de mâini, însă în câțiva pași simpli se pot realiza.

Cravatele sunt complementare oricărei ținute elegante de seară sau de birou. Ele sunt accesoriul perfect al ținutei bărbătești iar procedeul prin care se învaţă cum sa faci cravata evidențiează personalitatea.

Instrucțunile pentru modalitatea prin care afli cum sa faci cravata sunt descrise pentru persoanele dreptace și imaginea este cea din oglindă. Pentru început cămașa trebuie încheiată până la guler, iar acesta din urmă ridicat. Pentru a lega nodul Oriental la cravată se vor urmări urmatorii pași: Se așează cravata cu partea mai lată pe partea dreaptă și cea subțire pe stânga, aceasta trebuie să fie pe dos. Se trece parte subțire peste cea lată. Se înfășoară partea lată peste cea subțire rezultând o formă de ”L” cu orientarea spre dreapta. Se trece partea lată pe sub cercul astfel creat în jurul gâtului si se trece pe sub nodul creat de forma ”L”. Se ajustează lungimea cravatei prin capătul subțire.

Pentru a lega nodul Windsor la cravată se vor urmări următorii pași: Se așează partea lată pe dreapta și cea subțire pe stânga. Se trece partea lată peste cea subțire și se aduce peste cercul din jurul gâtului. Se aduce partea lată pe sub partea subțire prin dreapta, după care se trece prin nodul astfel creat si se trage peste partea subțire. Se întoarce prin cercul din jurul gâtului și se trage în jos. Se ajustează lungimea cravatei prin mișcarea capătului subțire.

Pentru a lega nodul Dublu la cravată se vor urmări următorii pași: Se așează partea lată pe dreapta și cea subțire pe stânga. Se înfășoară partea lată în jurul părții subțiri de două ori, după care se aduce înapoi pe dreapta pe sub cravată. Se înfășoară pentru a treia oară in stâng, urmând ca să se aducă prin cercul din jurul gâtului în față. Se trece prin nodul creat. Se ajustează lungimea prin mișcarea capătului subțire.

Oricare dintre cele 3 procedee prin care se învaţă cum sa faci cravatadescrise mai sus trebuie alese în funcție de ocazia și felul costumului. Lățimea acestora se alege în concordanță cu structura purtătorului astfel că pentru o conformație solidă se va alege o cravată lată şi vice - versa. Lungimea ideală a cravatei este până la mijloc astfel încât vârful acesteia va atinge mijlocul curelei de la pantaloni.

Cum sa faci cravata: 3 noduri elegante - o provocare reala pentru bărbatul secolului XXI, pentru că garantează printr-un minim de efort noduri care ies din anonimat și conferă stil, eleganță și un aspect îngrijit oricărei ținute.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci cravata
#1

Cum sa faci cravata

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa legi o cravat: cele mai frumoase noduri

Cum sa legi o cravata intr-un mod corect si adecvat evenimentului este un proces de incercare repetata a unor pasi meniti sa determine o formare reusita a nodului, in armonie cu tinuta.

Cum sa cosi o rochie: cea mai simpla metoda