Cum sa faci blugi rupti corect?

Cum sa faci blugi rupti corect?

Blugi casual, moderni, comozi, cu aspect strengaresc si usor de asortat: blugii boyfriend, iata cum sa faci blugi rupti corect! Versatilii blugi pot alcatui de la tinute sport la tinute glamour-sic.

In acest sezon estival au fost la mare cautare blugii rupti, iar tendinta inca se pastreaza si pentru sezonul rece. Daca in garderoba ta nu exista acest tip de blugi, vom descoperi acum cum sa faci o pereche de blugi rupti corect.

Blugii, acest obiect vestimentar este aproape vesnic, iubit generatii de-a randul a suferit diverse modificari in decursul timpului fiind ba drepti, ba evazati, ba decolorati, ba pana, etc, iar acum a venit randul blugilor rupti. Blugii mai mult sau mai putin rupti au mai fost de actualitate in anii 90. Stim cu totii ca moda mereu revine cu o anume ciclicitate, asa ca in orice sifonier exista sigur o pereche de blugi ma vechi de care nu ne induram sa ne despartim. Acum, aceasta pereche poate fi elementul cheie!

De ce avem nevoie pentru proiectul

cum sa faci o pereche de blugi rupti corect

?

Avem nevoie de: o pereche de blugi, pix, foarfeca, smilghel, penseta si ac cu ata.

Pasul 1. Se imbraca perechea de blugi. De preferat ar fi sa fie o pereche de blugi putin larguta pentru ca efectul sa fie genial.

Pasul 2. Se marcheaza cu pixul locurile unde se doresc taieturile, precum si lungimile taieturilor.

Pasul 3. Cu ajutorul foarfecii se executa taieturil si se taie tivul de jos de la fiecare crac, daca blugul este suficient de lung.

Pasul 4. Cu penseta se vor trage de atele care ies din taieturi.

Pasul 5. Cu smilghelul se va "finisa" taietura si se poate da si pe alte locuri din suprafata blugului pentru a da un aspect usor uzat (pe coapse, pe betelie. pe lateralul piciorului, pe buzunare, etc) .

Pasul 6. Partea de jos a cracului, de unde s-a taiat tivul se va indoi neglijent pana la nivelul dorit si se va fixa manseta cu cateva cusaturi. De asemenea, daca vreo taitura este mai adanca decat s-a dorit initial se poate ajusta cu acul si ata chiar in mod vizibil, "o greseala intentionata".

Daca am aflat cum sa faci o pereche de blugi rupti, cum ii purtam? Se pot purta cu tenesi, tricou neglijent si cardigan. Sunt geniali cu o pereche de pantofi stiletto, o camasa pretioasa si un cardigan, sacou casual sau vesta cu blanita. La fel de bine merg purtati cu o pereche de UGG-uri, un hanorac calduros si o vesta.

Acum ca este devoalat secretul cum sa faci o pereche de blugi rupti corect, se poate purcede la scotocit prin garderoba dupa o pereche de blugi mai vechi si la up-datarea lor in tendinte.

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum se asorteaza un costum: alegem accesoriile

O problema legata de felul cum ne imbracam este cum se asorteaza culorile, cum se asorteaza un costum cu accesoriile si ce accesorii folosim la diferite tinute. Pentru ca si acestea se combina dupa o anumita schema.

Cum calcam hainele: sfaturi pentru gospodine