Cum sa cosi singur sorturi (pantaloni scurti) ?

Cum sa cosi singur sorturi (pantaloni scurti) ?

Vrei sa-ti faci singur haine? Hai sa vorbim de cea mai simpla piesa pentru vara. Cum sa cosi singur sorturi (pantaloni scurti) si sa fii propriul tau designer, acum unul necunoscut, dar pe viitor timpul va decide.

Vrei sa nu mai cutreeri magazinele, poate zile intregi fara a gasi ceva pe placul tau? Cum sa cosi singur sorturi (pantaloni scurti) ? De ce sa depinzi de moda, fa-ti-o pe a ta, fii original.

DesiGnerul de acasa.

Magazinele vand produse create de designeri cunoscuti sau nu, dar fiecare cumparator are gusturile si ideile lui pentru cum ar trebui sa arate un lucru.

Pentru a ne face singuri haine, ne trebuie totusi o masina de cusut, care ne va fi folositoare si pe viitor. In functie de posibilitati aceasta investitie cum o putem numi, poate fi mai mult sau mai putin costisitoare, daca vrem sa facem piese de imbracaminte mai sofisticate.

Dupa cum spuneam, una dintre cele mai simple piese este sortul, varianta moderna a pantalonului scurt.

Cum sa cosi singur sorturi (pantaloni scurti) , ni se va parea la inceput o mica aventura, dar ne acomodam cu timpul.

Presupunanad ca deja avem masina de cusut, trebuie sa observam ce anume intra in componenta acestui sort cum ar fi: materialul exterior, ata, posibilul snur pentru a strange sortul in talie, elasticul si dupa preferinte putem folosi nasturi sau fermuar.

Pentru a croi materialul in functie de marimea pe care o dorim, putem cauta in hainele noastre, un sort care sa fie cat mai aproape de asteptarile noastre.

Pentru ca poate nu stim sa croim, cel mai simplu si mai sigur este sa descoasem sortul cumparat. Taiem bucatile de material pentru partile principale, cu modificari pentru partile care trebuie sa mareasca sau sa micsoreze marimea, in talie sau lungime a sortului. Bineanteles ca trebuie sa tinem cont de ideile pe care le avem, pentru ca acesta sa arate cum vrem noi.

Aceste modificari pot fi anumite tipuri de buzunare, ca numar, forma, marime si amplasare, mai multe fermuare, nasturi.

Putem schimba forma buzunarelor, care pot fi interioare cu captuseala de panza sau aplicate.

Pe interiorul sortului putem sau nu sa punem material stil plasa sau panza din material sintetic sau natural, cel mai sanatos fiind ultimul.

Vom lasa o margine la material, asa cum vedem si la model pentru a se crea tiv si vom pastra ordinea cusaturilor, pentru a lucra materialul din prima fara sa mai fim nevoiti sa il desfacem pentru modificari.

La sfarsit o sa constatam ca intrebarea cum sa cosi singur sorturi (pantaloni scurti) nu mai este asa de complicata cum pare la prima vedere pentru un incepator.

Cum sa cosi singur sorturi (pantaloni scurti) , in viitor devine ca o joaca de copil, unul care isi face singur jucariile. Acest lucru poate deveni un hobby, iar daca vedem ca suntem apreciati inseamna ca suntem buni

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa cosi singur sorturi (pantaloni scurti)
#1

Cum sa cosi singur sorturi (pantaloni scurti)

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa cosi o rochie: cea mai simpla metoda

Moda este schimbătoare și fiecare sezon vine cu specificul lui. Rochiile din magazin sunt mereu scumpe, iar croitoresele la fel, de aceea e important să ai cunostinte cum sa cosi o rochie cu un buget limitat în propria locuință.

Cum se asorteaza un costum: alegem accesoriile