Cum sa faci un costum de Halloveen din material la indemana?

Cum sa faci un costum de Halloveen din material la indemana?

Cum sa faci un costum de Halloveen? Aceasta implica preluarea unor modele si asamblarea acestora intr-un mod cu totul deosebit, vizand producerea unor efecte suprinzatoare asupra apropiatilor.

Cum sa faci un costum de Halloveen din material la indemana este o incercare cu grad de dificultate scazut si deosebit de apreciata in randul copiilor care doresc sa impresioneze.

In general, cum sa faci un costum de Halloveen nu presupune cine stie ce tehnici dificile. In practica este nevoie de ceva indemanare, rabdare si creativitate pentru a obtine un efect spectaculos. De asemenea, alegerea materialelor, a modelului si imbinarea acestora au un rol deosebit de important. Halloveen-ul este o sarbatoare traditionala americana, foarte apreciata, ce a dus la organizarea unor petreceri tematice cu efecte speciale in cluburi si solicitand o costumare aparte a participantilor. De asemenea, multe scoli si gradinite au inclus un program de sarbatorire in care copii sunt deghizati si participa la diferite jocuri tematice, cum ar fi sculptarea felinarelor din dovleci. Exista mai multe modele de costume ce se pot realiza foarte simplu si rapid. Cum sa faci un costum de Halloveen este o preocupare a persoanelor care doresc sa se diferentieze printr-un port aparte si unicat. Un costum de vrajitoare necesita o bucata de material negru care va fi purtata pe post de pelerina, o palarie obtinuta din hartie sub forma de cornet si vopsita in negru si o matura din paie. De efect este si realizarea unui machiaj strident, sub forma de masca sau pe intreaga fata, purtat alaturi de o costumatie simpla: o rochie neagra, rosie sau articole din piele. O alta varianta este realizarea unei masti artistice din carton de oua. Se procedeaza la dizolvarea a 3-4 cartoane de oua in apa cu aracet pana se obtine o pasta usor de modelat. Se aplica pe fata unei persoane o foita de ciolofan si se modeleaza pasta foarte usor pana ia forma fetei, apoi se indeparteaza de pe fata si se lasa la uscat. Se picteaza in functie de preferinte si se adauga un elastec subtine pentru sustinere. Bineinteles ca pentru cei care nu au la dispozitie timp de experimentare, exista o multitudine de costume ce pot fi cumparate sau inchiriate. In orice caz, obiceiul este foarte raspandit si practicat pentru distractie sau indepartarea spiritelor rele.

Cum sa faci un costum de Halloveen din material la indemana pornind de la un model deosebit este usor de realizat si genereaza un sentiment minunat de satisfactie atunci cand portul este apreciat de persoanele din jur.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci un costum de Halloveen
#1

Cum sa faci un costum de Halloveen

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa faci flori din stofa?

Orice fashionistă ar trebui să cunoască, cum și în ce mod se confecționează cele mai în vogă accesorii din stofă, accesoriile pe care le puteți asorta cu ținuta dumneavoastră și ve-ți arăta irezistibil! Deci, cum să faci flori din stofă?

Cum sa faci un plic in tehnica origami?