Cum sa faci flori din stofa?

Cum sa faci flori din stofa?

Orice fashionistă ar trebui să cunoască, cum și în ce mod se confecționează cele mai în vogă accesorii din stofă, accesoriile pe care le puteți asorta cu ținuta dumneavoastră și ve-ți arăta irezistibil! Deci, cum să faci flori din stofă?

Să trecem la ceva mai special , cum sa faci flori din stofă? În ultimul timp au ieșit în modă accesoriile confecționate din stofă, în articolul dat voi descrie în detalii cum se confecționează și cu ce puteți asorta florile.

Florile din stofă, prietenile tale la orice ocazie

Cum sa faci flori? Pentru început să vedem de ce avem nevoie: stofă (fatin, organza, șifon) , foarfece, o lumânare (pentru a arde margina petalelor) , mărgele, suport pentru broșă, fetru și pistolul cu lipici fierbinte.

Măsurați patru mărimi diferite și tăiați cîte trei sau partu cercuri de fiecare mărime, după care aprinde-ți lumînarea și ardeți margina cercului tăiat din stofă, pentru ca petala florii să capete o formă, este foarte important să aveți grijă cum ardeți margina petalei.

După ce ați finalizat să ardeți toate cerculețele din stofă, deja puteți trece la partea a doua, adică să le asamblați împreună, aici veți avea nevoie de un ac și ață, coaseți ușor toate petalele, după care treceți la partea decorativă, și coaseți în interiorul florii, mărgele.

Dacă ați finalizat și partea aceasta, urmează să lipiți cu ajutorul pistolului cu lipici, o parte din fetru, tăiat după dimensiune, ca să acopere neajunsurile, adică ața și nodurile, locul unde ați cusut.

Deci, fetrul este lipit, deja spre final urmează să asamblați suportul pentru broșă, deasemenea lipindu-l cu ajutorul pistolului cu lipici textil. În sfîrșit floarea din stofă este gata.

Deci. . . Cum sa faci flori? E simplu, ușor, distractiv și creativ!

Să știți că din florile realizate manual, puteți confecționa și bentițe, agrafe și multe alte lucruri care nu numai că oferă un shic aparte, dar și te face cea mai stilată și unicală în felul tău, iar ținuta pe care o alegi capătă o nuanță mai colorată și mai interesantă.

Aceste accesorii sunt ușor de confecționat și nu necesită foarte mult timp spre realizare, la fel, acest hobby îl poți oricînd preface într-o afacere de succes, sau să confecționezi florile din stofă și să le oferi cadou rudelor și prietenilor tăi.

Este foarte important ca în momentul cînd începi lucrul, să-l petreci cu multă răbdare și entuziasm, pentru că lucrul manual cere multă creativitate și nu în ultimul rînd să depui suflet și talent în ceea ce faci.

De obicei toate întrebările pe tema "cum sa faci flori? " par la prima vedere grele, florile confecționate manual nu sunt o experienta grea, au o frumusețe aparte, care necesită să fie asortate cu multă grijă, și le poți armoniza cu rochii sau bluze.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci flori
#1

Cum sa faci flori

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa faci un plic in tehnica origami?

Propun astazi un joc. Cum sa faci un plic in tehnica Origami. Origami provine din cultura japoneza si inseamna arta plierii hartiei. Obiectul este realizat numai din hartie pliata, fara lipici, ata sau foarfeca.

Cum sa faci un costum de Halloveen din material la indemana?