Mod de aplicare al lacului de unghii: sfaturi pentru frumusete

Mod de aplicare al lacului de unghii: sfaturi pentru frumusete

Manichiura perfectă este doar un vis pentru multe persoane, însă cu câteva trucuri cu privire la un mod de aplicare al lacului de unghii corect aceasta poate dura până la două săptămâni.

Prin anumite procedee se poate deprinde un mod de aplicare al lacului de unghii corect şi eficient, garantând efecte de durată. Totul depinde de pregătirea unghiilor şi de respectarea paşilor necesari pentru un efect surprinzător.

Pentru a avea un mod de aplicare al lacului de unghii corect primele indicații sunt privitoare la pregătirea unghiilor.

Pentru această operaţiune va fi nevoie de următoarele materiale: pilă de unghii, pilă-buffer pentru strălucire, tratament pentru unghii (opţional - uleiuri, vitamine, ojă de bază (basecoat) , ojă pentru strălucire (topcoat) , ojă colorată, lichid pentru uscare rapidă (opţional) , ulei pentru cuticule.

Primul pas în pregătirea unghiilor pentru decorare este tăierea lor în forma dorită precum şi pilirea formei până la punctul în care nu mai "agaţă". Cuticulele vor trebui tăiate sau împinse spre baza unghiei cu un lemn de portocal. Mai apoi, se foloseşte buffer-ul pentru strălucire pe toată suprafaţa unghiei urmând instrucţiunile marcate pe ambalaj (de regulă fiecare faţetă a acestei pile este marcată cu un număr, iar acestea se folosesc în această ordine) .

După ce unghiile au fost pregătite, se aplică primul strat de ojă (basecoat) şi se menţine până la uscare. Ulterior se aplică oja colorată în nuanţa aleasă, se usucă, şi doar când primul strat de ojă e complet uscat se aplică al doilea strat. Pentru a verifica stadiul de uscare al ojei se poate încerca cu un ac unul dintre colţurile acesteia, iar dacă acul nu pătrunde se poate considera uscat stratul.

În cazul în care se doresc elemente de decorare (pietricele, stickere, tatuaje) acesta este pasul în care se aplică. Pentru pietricele se va folosi un ac îmbibat în prealabil în oja de bază (transparentă) pentru aderenţă.

Operaţiunea se finalizează cu un strat de ojă (topcoat) care va sigila lucrarea, va proteja împotriva crăpăturilor şi va oferi un luciu unghiilor.

În cazul în care se decide folosirea lichidului pentru uscare rapida, acesta se pulverizează la acest pas și se așteaptă 60 de secunde. La final se încheie cu msajul cuticulelor cu uleiul special.

Acesta este cel mai corect mod de aplicare al lacului de unghii şi conţine cele mai utile sugestii pentru a garanta o manichiură rezistentă şi frumoasă.

În concluzie, pentru a garanta efecte de succes folosirea sugestiilor pentru un mod de aplicare al lacului de unghii corect vă va surprinde. Durata lacului de unghii diferă, însă folosind pașii de mai sus efectul va fi garantat!

Veți avea nevoie de:
  • Mod de aplicare al lacului de unghii
#1

Mod de aplicare al lacului de unghii

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum aplicam masca de par pentru a obtine un efect maxim?

Indiferent de problemele la nivelul părului măştile sunt o cale simplă de a ne asigura că podoaba capilară primeşte atenţia necesară. Însă, pentru ca acestea să îşi facă efectul e nevoie de modalităţi corecte care sa ne ghideze cum aplicam masca de par.

Mod de aplicare al lacului de unghii permanent in conditii casnice