Mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent: reguli si sfaturi

Mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent: reguli si sfaturi

Procesul de stilizare al unghiilor folosind oja cu o textura mai rezistenta expusa razelor UV pentru fixare reprezinta un mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent care se mentine pe unghie pana la 3 saptamani.

Realizarea manichiurii printr-un mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent necesita timp de realizare mai indelungat, insa acorda unghiilor o textura mai stralucitoare si dureaza mai mult.

Aspectul unghiilor prezinta mare interes pentru femei, indiferent de ocupatie. De-a lungul timpului au aparut tot felul inovatii menite sa ofere o rezistenta mai indelungata, accesibilitate si exprimare moderna prin aplicarea diverselor desene artistice. Avantajul lacului semi-permanent deriva din procedura cu implicatii mai putin daunatoare asupra unghiei fata de aplicarea cu gel si rezistenta de pana la 3 saptamani fata de o manichiura normala ce dureaza 3 - 4 zile in functie de realizarile casnice. Acest mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent se poate realiza acasa cu mentiune ca trebuie sa se achizitioneze o lampa cu raze UV. Manichiura semi-permanenta se preteaza la orice fel de unghie, nu afecteaza starea unghiei si intregul proces manuit cu rabdare si indemanare contribuie la obtinerea unui rezultat impecabil in aproximativ 45 minute. Mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent prin 3 pasi simpli de lucru: curatarea unghiilor, administrarea unui liant si aplicarea propriu-zisa a lacului. Se procedeaza la indepartarea cuticulelor, taierea unghiei in functie de marimea si forma dorita, pilire corespunzatoare si degresare cu o solutie speciala. Se aplica un liant compus dintr-un preparat cu efect de protectie asupra unghiei si cu proprietati de favorizare a aderentei lacului semi-permanent. Aplicarea propriu-zisa necesita 2 sesiuni de intindere a lacului, cu o sesiune intermediara de 2 minute la raze UV. Daca se doreste model, acesta se efectueaza si se mai aplica un lac protector pentru a-i conferi stralucire, intensitate si rezistenta. Folosirea acestui lac este preferat in locul gelului pentru ca indepartarea nu afecteaza structura unghiei. Acesta se poate indeparta printr-un procedeu de imbaiere a unghiilor intr-o solutie speciala sau prin folosirea dischetelor cu dizolvant mentinute la suprafata unghiei prin invelire cu foita de aluminiu 15-20 minute.

Practicand acest mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent alegem un stil care defineste corect raportul timp-bani si care asigura o optiune avantajoasa, rezistenta si atractiva de infrumusetare a unghiilor.

Veți avea nevoie de:
  • Mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent
#1

Mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum revigoram parul dupa vopsire?

Cum revigoram parul dupa vopsire intr-un interval scurt de timp si cu un cost scazut ramane o preocupare de top pentru toate femeile care isi doresc un par ingrijit, usor de intretinut si coafat.

Cum sa faci unghii din gel in conditii casnice?