Mod de aplicare al lacului de unghii permanent in conditii casnice

Mod de aplicare al lacului de unghii permanent in conditii casnice

Lacul de unghii permanent este soluţia optimă când se doresc unghii mai scurte dar rezistente. Un mod de aplicare al lacului de unghii permanent corect în condiţii casnice poate asigura o economisire semnificativă de bani.

O manichiură perfectă este cartea de vizită a oricărei femei respectabile. Manichiura permanentă împreună cu un mod de aplicare al lacului de unghii permanent corect este una dintre opţiunile moderne care s-a născut din lipsa de timp.

Specificul lacului de unghii permanent este simplitatea aplicării şi numărul redus de produse folosite. Se poate folosi printr-un mod de aplicare al lacului de unghii permanent corect chiar şi în intimitatea propriului cămin. Pentru a aplica lacul de unghii permanent va fi nevoie de următoarele produse: pilă de unghii, perie pentru praf, deshidratator sau primer, antifungic pentru unghii, basecoat, cleanser, lacul permanent şi topcoat. De asemenea acest tip de lac de unghii va avea nevoie şi de o lampă UV pentru uscare. Toate aceste produse enumerate se găsesc în magazinele de specialitate.

Primul pas în aplicarea lacului de unghii este pregătirea acestora prin pilirea suprafeţei lucioase a unghiei până la matifierea patului unghial. Se repetă pentru toate unghiile, după care se va şterge cu peria pentru praf, cu asigurarea că nu au mai rămas firicele de praf.

Următorul pas este folosirea primerului şi a lichidului antifungic, care au ca scop curăţarea unghiei de uleiuri şi grăsimi, respectiv ciuperci specifice. Se aşteaptă 20 de secunde, după care se va purcede la aplicarea basecoat-ului si uscarea acestuia timp de 2 minute în lampa UV. Acesta se va usca asemenea unui lac de unghii transparent, astfel încât va forma baza pentru următoarele straturi.

Pasul al treilea constă în aplicarea a încă două straturi, de această dată de lac de unghii în nuanţa aleasă şi uscarea fiecăruia din ele câte 2 minute în lampa UV. Dacă se doresc forme adiţionale ca stickere, pietricele sau alte produse de nail art acesta va fi pasul la care se vor aplica pe unghie.

Lucrarea se finalizează prin aplicarea top coat-ului care are rolul de a sigila întreaga manichiură şi de a oferi o finisare lucioasă.

Deoarece un mod de aplicare al lacului de unghii permanent corect nu este o bătaie de cap mare, iar avantajul cel mai mare îl reprezintă faptul că majoritatea lacurilor de unghii din această gamă sunt soak off. Aceasta înseamnă că îndepărtarea lor se face prin dizolvant şi nu prin pilire.

Alternativa cea mai sănătoasă pentru nişte unghii mereu frumoase şi îngrijite este un mod de aplicare al lacului de unghii permanent însuşit. Prin urmarea sfaturilor prezentate mai sus se reuşeşte avantajul manichiurii perfecte.

Veți avea nevoie de:
  • Mod de aplicare al lacului de unghii permanent
#1

Mod de aplicare al lacului de unghii permanent

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Mod de aplicare al lacului de unghii: sfaturi pentru frumusete

Manichiura perfectă este doar un vis pentru multe persoane, însă cu câteva trucuri cu privire la un mod de aplicare al lacului de unghii corect aceasta poate dura până la două săptămâni.

Mod de aplicare a uleiului de argan pe par: reteta de masca