Cum sa utilizezi bigudiurile electrice: instruc? iuni ? i masuri de precau? ie

Cum sa utilizezi bigudiurile electrice: instruc? iuni ? i masuri de precau? ie

Pentru a afla modalitatea cea mai simplă cum sa utilizezi bigudiurile electrice este necesară doar urmărirea unor paşi simpli. Pentru a maximiza rezultatele acestora este importantă atât aplicarea cât şi locaţia în care se vor plasa.

Cum sa utilizezi bigudiurile electrice - un procedeu relativ uşor ce nu necesită vizite frecvente la salonul de înfrumuseţare şi nici cheltuieli adiţionale. Cu minim de efort se pot ajunge rezultate profesionale în căminul propriu.

Modul cum sa utilizezi bigudiurile electrice începe prin etapa de pregătire. Va fi nevoie de încălzirea prealabilă a bigudiurilor, şi nişte cleme de păr.

Primul pas este asigurarea unui păr curat şi uscat în totalitate, deoarece în cazurile în care acesta nu este uscat se va produce despicarea firului de păr. Cât timp bigudiurile se încălzesc se va împărţi părul în patru secţiuni mari astfel selectate: un sfert peste fiecare ureche, un sfert în faţă şi unul în spate, se selectează cel mai apropiat de frunte şi se va trage în sus.

După încălzirea bigudiurilor se va plasa primul sub prima şuviţă din partea cu fruntea. Se va porni aplicarea dinspre vârfurile părului spre bază.

Se recomandă lăsarea capetelor înspre afară pentru a evita căldura excesivă pe această zonă sensibilă.

În momentul aşezării bigudiurilor, procedeul se va face cu mare atenţie acestea fiind puse în direcţia opusă feţei pentru a evita accidentarea. După câteva rotaţii se vor băga vârfurile sub părul astfel creat pentru a-şi păstra forma pentru mai mult timp. Se va pune o clemă sub bigudiu pentru a-l menţine stabil.

Se repetă procesul şi pentru celelalte secţiuni ale părului. În primul rând se vor folosi încă două bigudiuri pentru partea superioară. După care se vor delimita dinspre centru două părţi şi se vor încrucişa una cu cealaltă. În final, se vor separa părţile rămase şi se vor aşeza următoarele bigudiuri.

Pentru a determina cum sa utilizezi bigudiurile electrice e nevoie a se lăsa 20 de minute în păr. Se vor îndepărta una câte una, începând cu spatele capului şi terminând cu şuviţele din faţă. Odată ce sunt îndepărtate toate, se va pieptăna părul cu degetele pentru a desface buclele prea strânse. Atenţie nu se va folosi peria de păr deoarece aceasta va strica buclele create. Se va aplica un spraz fixator pentru a menţine noua frizură pe parcursul întregii zile.

Cum sa utilizezi bigudiurile electrice nu e un procedeu atât de complex pe cât pare. Cu câteva sfaturi utile şi un pic de exerciţiu se pot atinge standarde de salon în intimitatea propriului cămin.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa utilizezi bigudiurile electrice
#1

Cum sa utilizezi bigudiurile electrice

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa faci unghii din gel in conditii casnice?

Unghiile din gel au fost şi vor fi mereu o modalitate practică de a avea o manichiură perfectă pentru săptămâni întregi. Acestea pot fi făcute individual chiar şi în condiţii casnice.

Cum sa aranjezi parul cu ceara: idei de coafuri