Cum sa-ti ondulezi parul acasa?

Cum sa-ti ondulezi parul acasa?

Parul drept si fara volum se va dori intotdeauna a fi ondulat, jucaus si plin de volum, dar cum sa-ti ondulezi parul acasa pentru a arata exact ca in momentul in care iesi de la salon?

6 metode practice si la indemana cum sa-ti ondulezi parul acasa! Fara salon, fara par ars, fara programari, fara costuri suplimentare, doar par frumos, vesel, senzual facut acasa.

Cele 6 metode

cum sa-ti ondulezi parul acasa

sunt la indemana oricui si sunt folosite unele de sute de ani, iar altele sunt cat se poate de actuale, toate la fel de practice si cu rezultate spectaculoase. Sa vedem impreuna care sunt cele 6 motode cum sa-ti ondulezi parul acasa!

Mod 1 - Placa de par este poate cea mai des folosita in zilele noastre pentru a se obtine buclele dorite. Se va pieptana bine fiecare suvita si se va infasusa pe placa, dupa cateva secunde se va elibera suvita aplicandu-se fixativul. In locul placii se poate folosi ondulatorul.

Mod 2 - Bigudiurile, fie ele clasice sau electrice vor forma bucle jucause superbe. Daca la cele clasice dureaza cateva ore pana se obtin buclele, la bigudiurile electrice buclele sunt gata in 30-40 de minute. Se va infasusa fiecare suvita pe bigudiu si se va fixa cu elastice sau dispozitive dedicate. Bigudiurile mari se pun in partea de jos a capului, cele medi la mijloc, iar cele mici inspre crestet.

Mod 3 - Moatele au state vechi, fiind folosite de sute de ani de toate generatiile de femei. Daca pe atunci se faceau din fasii de material, acum exista benzi speciale. Sunt cele mai sigure pentru ca nu dauneaza cu nimic parului, iar buclele astfel obtinute vor dura mai mult. Parul proaspat uscat se va imparti in juvite de grosimea unui deget, iar suvita se va rasuci in jurul fasiei sau benzii si se va strange. Se poate dormi peste noapte cu ele sau pot pune cu cateva ore inainte de momentul dorit a fi gata.

Mod 4 - Cum sa-ti ondulezi parul cu un cui si bere? Gata in cateva minute. Cuiul se va incalzi in ulei incins pentru ca apoi sa fie infasurata pe el fiecare suvita, iar la eliberare se va pulveriza bere. Este o metoda mai putin cunoscuta, dar cu rezultate incredibile.

Mod 5 - Parul semiuscat se va impleti in 8-10 codite pentru cateva ore sau peste noapte, iar rezultatul este spectaculos.

Mod 6 - parul ud se va masa cu spuma de par strangandu-se suvitele in palme, iar apoi se va lasa capul in jos si se va usca cu feonul cu difuzor, de preferat.

Parul ondulat va fi mereu la moda, usor de intretinut si va da un aer sic - elegant oricarei tinute!

Oricare dintre metodele cum sa-ti ondulezi parul acasa va deveni preferata, parul va straluci in bucle frumoase, rezistente, impecabil si rapid obtinute chiar in confortul casei.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa-ti ondulezi parul
#1

Cum sa-ti ondulezi parul

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa deosebim parfumul original de cel contrafacut?

Marca este celebra, sticluta este superba, mirosul este innebunitor, parfumul este la moda si se potriveste perfect personalitatii noastre, dar cum sa recunosti un parfum original?

Cum sa-ti indrepti parul in conditii casnice?