Cum sa-ti maresti sanii fara operatie?

Cum sa-ti maresti sanii fara operatie?

Busturile generoase au fost mereu dorite de femeile din toată lumea. Multe persoane şi-ar dori mărimi mai mari în zona pieptului însă nu se încumetă la bisturiu. Modul cum sa-ti maresti sanii prin remedii naturale există.

Pentru că pe piaţă există o mulţime de produse care promit mărirea sânilor fără operaţie, multe persoane sunt sceptice la sfaturile cum sa-ti maresti sanii natural. Anumite procedee însă au fost dovedite că îmbunătăţeasc circulaţia.

Modurile naturale cum sa-ti maresti sanii sunt diverse: de la masaj, la exerciţii, la anumite alimente. Urmând doar unul dintre sfaturile de mai jos va duce la un eşec. Se recomandă să se combine 2 sau mai multe sfaturi pentru a atinge efectul scontat.

Pentru ca zona pieptului să fie fermă şi crescută la maximul de potenţial se recomandă un program de exerciţii ţintit pe această zonă.

Masajul sânilor este o altă metodă care favorizează creşterea acestora. Printre celelalte beneficii se numără şi reducerea riscului de cancer mamar, reducerea riscului de pleoştire a pielii, reduce durerea acestora cauzată de alungul timpului. Masajul se face prin ridicare şi prin mişcarea mâinilor în sensul acelor de ceasornic.

Alimentaţia este un alt factor decisiv în procesul cum sa-ti maresti sanii deoarece aceasta reglează hormonii în corp. A fost dovedit ştiinţific că femeile cu un conţinut ridicat de testosteron (hormon masculin) în corp au sânii mai mici. Astfel că pentru a mări bustul va fi nevoie de ridicarea nivelelor de estrogen din corp. Alimentele care pot face asta sunt: nucile, alunele şi alte seminţe cu conţinut de uleiuri naturale; produsele din soia; cerealele integrale şi pâinea din aceleaşi ingrediente; fasolea, mazărea şi alte leguminoase; carnea slabă; fructele de culoare roşie. Ca băuturi este indicat a se consuma: vin roşu şi alb, ceai verde, ceai negru, whiskey şi cafea.

De asemenea, pentru a ajuta impactul vizual al unui bust mai generos, postura corectă a coloanei este foarte importantă. Dacă se insistă pe postura corectă şi dreaptă a spatelui, bustul va apărea mai generos decât în momentele în care se ţine în cocoaşă.

Se vor purta doar haine care prezintă diverse aplicaţii pe partea bustului, de genul: volănaşe, franjuri, fundiţe etc. Acestea vor avea impactul vizual mai mare, ascunzând astfel un bust mai redus.

Modul cum sa-ti maresti sanii în mod natural ţine doar alimentaţia sănătoasă şi un regim de exerciţii corect. În cazul în care acestea nu dau rezultate în timpul dorit, moda ne prezintă mereu trucuri pentru a acoperi defectele.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa-ti maresti sanii
#1

cum sa-ti maresti sanii

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa faci modele pe unghii cu un ac?

Toată lumea își dorește o manichiură perfectă și originală fără a cheltui o avere la salon. Cum sa faci modele pe unghii în confortul propriei locuințe nu e chiar atât de complicat pe cât pare.

Cum sa cresti parul lung fara dificultati?