Cum sa-ti albesti dintii fara sa pereclitezi emailul?

Cum sa-ti albesti dintii fara sa pereclitezi emailul?

Cum sa-ti albesti dintii fara sa periclitezi emailul este la indemana oricarei persoane. Actiunea de albire a dintilor prin metode traditionale, este lipsita de inconfortul intalnit la clinica.

Este important modul de actiune cum sa-ti albesti dinti, fara a apela la diferite produse sau la ajutorul clinicilor de specialitate. Dintii nostri au nevoie de o ingrijire adecvata pentru a evita problemele de ordin medical.

Cum sa-ti albesti dintii stabilind un program de actiune usor de realizat. Exista mai multe metode si tehnici care ajuta la albirea dintilor si unele dintre acestea implica un cost acceptabil. Pornind de la ingrijirea zilnica a dintilor, este importanta administrarea unor etape de ingrijire, mai mult decat un simplu periaj zilnic. De asemenea, renuntarea la o serie de obisnuinte frecvente, cum ar fi fumatul excesiv, consum de produse alcoolice, acidulate, zaharate si altele, duce la o mentinere echilibrataa florei bacteriene. O medota de top, utilizata din mosi stramosi, este administrarea zilnica sau la 2-3 zile a unui periaj cu bicarbonat de sodiu. Efectul acestuia este atat pentru albire cat si cu rol antibacterian: curata, albeste si mentine o flora echilibrata. O alta medoda de albire a dintilor este utilizarea sucului obtinut de la stoarcerea unei lamai. Lamaile sunt foarte bune pentru sustinerea functiilor organismului, insaauun rol important si in albirea dintilor. La fel de bine se folosesc si capsunile pisate in procesul de albire al dintilor. Exista un singur factor inconvenient la toate aceste metode naturale si anume repetarea acestora la un interval mic de timp: 2-3 zile. Aceasta repetare asigura un efect de mentinere a albirii dintilor si a sanatatii orale. Evident ca exista si proceduri medicale mult mai scumpe care creeaza si un disconfort, dar si acestea necesita acelasi proces de repetare, insa la un interval mai mare de timp. Cavitatea bucala este sursa de alimentare a organismului cu nutrientii si apa necesara. Este expusa permanent la un schimb cu mediul extern si de aceea programul de ingrijire trebuie optimizat corespunzator. Dintre toate, includerea cu ritmicitate a bicarbonatului de sodiu in procesul de ingrijire al dintilor este cea mai buna alegere, prezentand cele mai multe avantaje: este simpla, ieftina si in acelas timp eficienta.

Cum sa-ti albesti dintii fara sa periclitezi emailul este o optiune a fiecaruia dintre noi de preluare a unor metode usor de pus in practica si cu un efect benefic asupra intregului aparat bucal.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa-ti albesti dintii
#1

Cum sa-ti albesti dintii

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa ai un par sanatos fara proceduri costirsitoare?

Cum sa ai un par sanatos cand poluarea si stresul sunt factorii principal care afecteaza sanatatea scalpului? Din fericire, nu este dificila prepararea unei masti de par chiar acasa, pentru a obtine un par superb.

Cum revigoram parul dupa vopsire?