Cum sa faci unghii din gel in conditii casnice?

Cum sa faci unghii din gel in conditii casnice?

Unghiile din gel au fost şi vor fi mereu o modalitate practică de a avea o manichiură perfectă pentru săptămâni întregi. Acestea pot fi făcute individual chiar şi în condiţii casnice.

Pentru a crea adevărate opere de artă din unghiile proprii în condiţii casnice se pot folosi un număr relativ limitat de produse. Unghiile din gel sunt foarte practice şi garantează o manichiură îngrijită pentru un timp îndelungat.

Pentru a face unghii din gel în condiţii casnice este nevoie de o serie de produse speciale împărţite pe categorii:

Accesorii pentru unghii: pilă cu duritate mare sau pilă electrică, instrument pentru cuticule, rolă de hârtie, şabloane de construcţie, perie de praf, lampă UV pentru uscarea gelului.

Consumabile pentru unghii: primer de unghii şi antifungic, gel de constructie (basecoat) , gel de culoare nude (cover) , gel alb (pentru manichiură franţuzească) , gel pentru sigilare, lichid pentru strălucire (topcoat sau sealer) , cleanser pentru ştergerea reziduurilor, geluri colorate şi accesorii de nail art (opţionale) , ulei de cuticule.

Procedeul de construcţie a unghiilor din gel în condiţii casnice începe prin pregătirea unghiei, pilirea suprafeţei până la mătuire şi îndepărtarea prafului astfel creat cu peria. Se aşează şabloanele cu atenţie sub patul unghial într-o formă curbată şi se lipesc într-o formă naturală. După aceea se vor deshidrata unghiile cu primer şi antifungic şi se aşteaptă 20 de secunde pentru uscarea acestora fără să se atingă patul unghial. Următorul pas este construcţia propriu-zisă cu gel de construcţie în două straturi tratând fiecare câte 2 minute în lampa UV. Se şterg toate unghiile cu cleanser şi cubuleţe de hârtie, urmând ca la final să se realizeze forma prin pilire.

Modelele şi colorarea unghiilor se face prin adăugarea gelurilor colorate sau produselor de nail art pe construcţia astfel creată, uscând câte 2 minute în lampă între straturi. Construcţia se finalizează prin adăugarea gelului pentru sigilare, urmat de pilirea formei finale. Se adaugă lichidul pentru strălucire, care se usucă in lampa UV pentru încă 3 minute şi la final se masează cuticulele cu uleiul special.

Modelul de manichiură franţuzească se va crea prin adăugarea gelului cover pe construcţie în două straturi (ambele tratate în lampa UV) şi crearea formei de "U" caracteristică din gelul alb. Se finalizează prin acelaţi procedeu menţionat mai sus.

Dacă manichiura permanentă e o dorinţă, nu este necesar să se cheltuiască o sumă exorbitantă de bani. Construcţia unghiilor din gel în condiţii casnice este alegerea potrivită pentru orice persoană cu un buget limitat.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci unghii din gel
#1

Cum sa faci unghii din gel

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent: reguli si sfaturi

Procesul de stilizare al unghiilor folosind oja cu o textura mai rezistenta expusa razelor UV pentru fixare reprezinta un mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent care se mentine pe unghie pana la 3 saptamani.

Cum sa utilizezi bigudiurile electrice: instruc? iuni ? i masuri de precau? ie