Cum sa faci un machiaj professional: atentie la detalii

Cum sa faci un machiaj professional: atentie la detalii

Cu toții știm pasiunea femeilor pentru frumos și faptul că le place să capteze atenția și să se simtă minunat. De aceea recurg la mici trucuri, precum un make-up pro. Află cum să faci un machiaj profesional care te va face să te simți superbă.

Machiajul profesional poate fi realizat și acasă dacă ții cont de câteva trucuri simple și de efect. Ai nevoie de răbdare, un pic de talent și iubire pentru beauty. Cum să faci un machiaj profesional află citind în continuare.

Make-up pro la tine acasă !

Există o multitudine de stiluri de make-up, de la binecunoscutul smokey eyes portivit pentru un party sau ieșire în club, make-up retro, egiptean, cat eye și multe altele. Totul depinde de gusturi și de ceea ce vrei să evidențiezi. Însă toate acestea au în comun un lucru, mai exact un ten ca la carte. Următorii pași sunt importanți ajutându-te să răspunzi la întrebarea cum să faci un machiaj profesional !

Machiajul pro va începe abordarea tenului. Trebuie să fii atentă la ce tip de produse recurgi în funcție de nevoile tenului tău. Vei începe cu baza de machiaj pe care o vei aplica cu ajutorul degetului inelar, așteptând să se usuce. Vei continua cu fondul de ten (cremos pentru ten uscat sau normal pe care îl vei întinde cu o pensulă plată și moale ce are peri lungi și bine fixați, compact pentru tenul gras sau mixt pe care îl vei aplica cu ajutorul unui burețel) .

Dacă nu ai pensulă/ burețel poți folosi și degetul. Începi cu fruntea facându-ți doua puncte, continui cu obrajii (câte un punct pe fiecare) apoi nasul și bărbia (la fel ca la obraji) . Ai grijă să îl întinzi spre exteriorul feței ! Îl vei uniformiza cu bătăi ușoare ale degetelor. Următorul pas este tamponarea pielii cu un burețel de machiaj ștergând excesul de fond de ten. Micile imperfecțiuni pot dispărea, cu ajutorul corectorului aplicat discret folosind pensula pentru corector (o recunoști după forma ascuțită cu perii scurți și plați) sau un burețel flexibil și ușor de manevrat.

Ultimul pas este pudra. În ajutorul ei vin pensula și aplicatorul pentru pudră. Pensula o vei folosi pe porțiunile mari ale feței având ca rol o aplicare delicată. Aplicatorul îl vei folosi la pudra pulbere. Folosește o pudră adecvată culorii tale de piele ori una translucidă. Dă-te cu ea în zona nasului, frunții și a obrajilor. Ai grijă să o scuturi puțin înainte de aplicare. Rolul pudrei este de a îi da tenului un aspect plăcut, proaspăt și de a face machiajul să reziste mai mult timp. Verificarea la o lumină cât mai naturală te va ajuta să vezi ce mai ai de corectat. Am aflat cum se face un machiaj profesional.

Așadar ai aflat cum să faci un machiaj profesional ! Totul se rezumă la răbdare, iubire pentru beauty și mici pași de urmat ce au ca scop punerea frumuseții tale în centrul antenției ce te va face să te simți extraordinar.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci un machiaj profesional
#1

Cum sa faci un machiaj profesional

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum facem tatuaj de sprancene: sfaturi estetice

Daca pentru modelarea sanilor, partii dorsale, abdomenului, pometilor sau barbiei avem nevoie de o mana priceputa a unui doctor plastician, cum sa facem tatuaj de sprancene, avem nevoie de o esteticiana experimentata.

Cum sa faci manichiura si de ce ai nevoie pentru asta?