Cum sa faci un machiaj pentru efectul coloristic de toamna?

Cum sa faci un machiaj pentru efectul coloristic de toamna?

Asa cum fiecare sezon vine cu propriile tendinte in moda, aceiasi regula e valabila si pentru machiaj. Descopera cum sa faci un machiaj de toamna care sa se potriveasca cu patura de frunze aramii.

Daca vrei sa stii cum sa faci un machiaj potrivit pentru toamna, trebuie sa afli ca majoritatea produselor de care vei avea nevoie se afla deja in posesia ta. Realizarea unui astfel de machiaj presupune urmarea unor pasi foarte simpli.

Vrei sa stii cum sa faci un machiaj in ton cu vremea de afara? In primul rand, machiajul de toamna trebuie sa fie unul destul de usor, fara culori prea apasatoare sau care ies in evidenta prea mult. Primul pas consta in folosirea unei creme pentru a hidrata tenul. Daca machiajul se face de dimineata, este foarte posibil ca tenul sa fie uscat dupa o noapte de somn. Lotiunea hidratanta protejeaza pielea si ii ofera un aspect moale. Apoi, este necesara gasirea unei oglinzi din casa unde exista suficient de multa lumina naturala pentru a nu fi nevoie de cea artificiala. Este necesar ca lumina sa nu faca tenul sa para nici prea palid si nici prea bronzat. Lumina slaba este inselatoare si poate crea impresia ca este nevoie de un machiaj mai inchis sau mai deschis decat este necesar. In continuare, este nevoie de un fard de ploape cu o nuanta maro, aurie sau tonuri de rosu sau portocaliu. Aceste culori se potrivesc toamnei si pot fi usor combinate cu aproape orice tinuta. Fardul se aplica doar in partea de jos a pleoapei, pentru a nu incarca ochii prea mult. Femeile care doresc sa experimenteze, pot aplica un strat subtire de fard pe pleoape chiar si pe arcada si se pot indeparta de oglinda pentru a vedea daca aceasta alegere le complimenteaza aspectul. Pentru un machiaj simplu, de zi, este bine sa nu se exagereze cu prea mult creion sau tus de ochi. Se poate trasa o linie fina cu un creion negru in partea de jos a ochiului. Cum sa faci un machiaj de toamna fara a apela la un blush auriu discret? De asemenea, este nevoie de un balsam de buze semi-transparent, intr-un roz nude sau chiar un auriu foarte pal. In final, sa nu uitam de rimel. Un rimel maro inchis ar fi o alegere perfecta, dar in lipsa unei asemenea nuante, negrul este un substitut perfect. Rezultatul? Un machiaj de toamna simplu, elegant si care poate fi realizat cu produse pe care aproape orice femeie le are in casa.

Avantajul machiajului prezentat mai sus este ca el poate fi folosit si in sezonul de vara. Fiind un machiaj light si bazat pe culori aurii, el complimenteaza un ten bronzat si este usor de asortat cu diferite piese vestimentare.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci un machiaj
#1

Cum sa faci un machiaj

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum aplicam corect unghiile false?

Unghiile false sau unghiile artificiale sunt accesorii care se aplica pe unghiile naturale, sub forma de prelungiri ale unghiilor. Unghiile false nu sunt un inlocuitor, ci doar o extensie pentru unghia naturala.

Cum sa ai un par des si cu volum?