Cum sa faci tatuaje temporare cu sclipici?

Cum sa faci tatuaje temporare cu sclipici?

Tatuajele cu sclipici sunt un mod distractiv de a încerca diverse forme și culori fără efectul permanent conferit de cele clasice. Modalitatea cum sa faci tatuaje temporare nu e deloc complicată.

Tatuajele cu sclipici sunt un mod de a îmbunătăți atât petrecerile de copii cât și cele de Halloween. Cum sa faci tatuaje temporare nu e o operațiune foarte complicată și necesită un număr foarte mic de instrumente.

Pentru un mod cum sa faci tatuaje temporare corect se pot achiziționa atât kituri gata formate din magazinele de hobby art, sau se pot achiziționa separat din cadrul magazinelor de papetărie.

Instrumentele de care veți avea nevoie sunt următoarele: foi în forme printate și decupate, bandă scotch, lipici pentru corp, diverse nuanțe de sclipici, fixativ.

Pentru începutul instrucțiunilor cum sa faci tatuaje temporare trebuie să se țină cont de faptul că reușita acestor creații nu ține atât de îndemânarea persoanei ci de atenția cu care se urmează sfaturile expuse în acest articol.

Forma tatuajului este dată în mare parte de spațiul gol existent pe șablon. Astfel încât se pot achiziționa atât șabloane din plastic gata confecționate sau se pot imprima diverse forme pe coli albe de hârtie, fiind mai apoi decupate.

După ce știm exact ce șablon folosim, acesta se va imobliza pe zona dorită cu bandă scotch și se va trece la următorul pas. Se aleg cu atenție nuanțele de sclipici care vor urma a fi folosite pentru acest tatuaj, iar mai apoi se va aplica lipiciul. Acesta se aplică cu atenție numai în zona decupată a șablonului, deoarece va reprezenta forma finală a tatuajului. Mai apoi, cu atenție dar într-un ritm mai alert se va presăra sclipiciul pe forma astfel creată în câte nuanțe se dorește.

Se va aștepta cam 10 minute până la uscarea lipiciului. Stadiul de uscare al acestuia se poate verifica cu o scobitoare, iar în cazul în care mai sunt reziduuri de lipici pe aceasta, se vor considera încă 5-10 minute adiționale pentru asigurarea uscării optime.

Pasul următor este îndepărtarea cu atenție a șablonului după care se va sufla pe deasupra pentru a elimina excesul de sclipici. După îndepărtarea tuturor particulelor de sclipici inutile, se va trece la fixarea întregii lucrări cu fixativ.

Pentru menținerea tatuajului se va face baie în modul obișnuit cu evitarea zonei respective. Se evită frecarea cu hainele sau produse pe bază de alcool, uleiuri. Tatuajul rezistă între 7-10 zile.

În concluzie, cum sa faci tatuaje temporare nu este un procedeu deloc complex, necesită doar un pic de răbdare se pot crea adevărate opere de artă. Se poate experimenta cu culori și forme.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa faci tatuaje temporare
#1

cum sa faci tatuaje temporare

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Mod de aplicare a uleiului de argan pe par: reteta de masca

Cu toţii ştim că secretul unui păr frumos şi mătăsos se află în ingredientele naturale. Uleiul de argan este unul dintre cele mai recunoscute modalităţi de hidratare a părului atât ca mască, cât şi la cald, dacă este aplicat corect.

Cum sa faci modele pe unghii cu un ac?