Cum sa faci modele pe unghii cu un ac?

Cum sa faci modele pe unghii cu un ac?

Toată lumea își dorește o manichiură perfectă și originală fără a cheltui o avere la salon. Cum sa faci modele pe unghii în confortul propriei locuințe nu e chiar atât de complicat pe cât pare.

Cu câteva ustensile de uz casnic se pot crea adevărate capodopere pe suprafața unghiilor. Pentru a afla cum sa faci modele pe unghii cu un simplu ac de croitorie trebuie urmărite câteva sfaturi de bază.

Unghiile simple, într-o singură culoare sunt adecvate pentru uzul zilnic. Se întâmplă însă, să apară nevoia de a participa la diverse evenimente pentru care o manichiură mai originală este de preferat. Modul cum sa faci modele pe unghii acasă folosind doar un ac de croitorie nu este complicat si deschide poarta mai multor opțiuni.

Unul dintre modelele care se pot face cu acul este modelul marmorat. Ca prim pas va fi nevoie de o culoare principală și de una secundară (preferabil acestea să fie în contrast rosu-alb, negru-alb, etc. ) . Se urmează pașii ca pentru o manichiură simplă, iar în momentul uscării acesteia se trece la marmorat. Cu nuanța contrastantă se vor pune 4 picături pe căte o unghie în formă de pătrat la o distanță care să păstreze le 4 picături în format individual. După care se mai adaugă câte o picătură de culoare pe fiecare dintre ele, de data aceasta cu culoarea inițială. Înainte de uscarea acestora se va mișca acul în sens circular pentru a form mici vârtejuri și de a da efectul marmorat.

Pentru un model ombre se vor alege trei nuanțe în degrade (de exemplu: albastru indigo, albastru electic și albastru ciel) . Se vor aplica dinspre nuanța deschisă spre cea închisă, aceasta fiind situată în vârful unghiei. După aplicare a două straturi se va purcede la folosirea acului. Acesta se va folosi la îmbinarea dintre nuanțe, se va mișca în direcția sus-jos pentru o îmbinare mai lină a nuanțelor.

Cum sa faci modele pe unghii cu un ac - nu e foarte greu. Astfel, un model de floare se va face prin adăugarea unei picături de lac de unghii în colțul exterior al unghiei. De aici, se va folosi acul pentru a crea petalele florilor. Pentru a crea cele 5 petale necesare florii se va trage lacul de unghii în cinci direcții diferite prin acul folosit, astfel dând forma finală. Pentru un plus de originalitate se poate adăuga o altă culoare pe mijloc pentru a reprezenta pistilul sau chiar și un ștras.

Pentru a reuși cu un mod corect și original cum sa faci modele pe unghii cu acul de croitorie e nevoie doar de dorință și un strop de îndemânare. Cu acestea posibilitățile de explorare sunt nelimitate.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci modele pe unghii
#1

Cum sa faci modele pe unghii

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa faci tatuaje temporare cu sclipici?

Tatuajele cu sclipici sunt un mod distractiv de a încerca diverse forme și culori fără efectul permanent conferit de cele clasice. Modalitatea cum sa faci tatuaje temporare nu e deloc complicată.

Cum sa-ti maresti sanii fara operatie?