Cum sa deosebim parfumul original de cel contrafacut?

Cum sa deosebim parfumul original de cel contrafacut?

Marca este celebra, sticluta este superba, mirosul este innebunitor, parfumul este la moda si se potriveste perfect personalitatii noastre, dar cum sa recunosti un parfum original?

Intrebarea "este original? ", evident ca este inutila pentru ca oricine ar fi vanzatorul, va jura ca parfumurile sunt 100% originale, va invita la orice test si se va arata ofensat de intrebare.

Cum sa deosebim parfumul original de cel contrafacuT

? Ei bine, primul aspect de care trebuie sa tinem cont este pretul. Un parfum original este mult mai scump decat unul contrafacut, chiar daca argumentul comerciantului va fi ca este adus de afara ca acolo e mai ieftin sau ca are pe cineva undeva si le aduce la super preturi.

Mirosul, un alt criteriu cum sa recunosti un parfum original. Talentatii falsificatori reusesc de cele mai multe ori sa obtina mirosuri aproape identice, dar exista acel ceva care face diferenta. In afara de aceasta mirosul copiei nu va persista. Se poate face urmatorul test: pe o mana se poate da cu parfum original, iar pe cealalta mana cu cel pe care il testam. Dupa 20 de minute se vor spala mainile cu apa si sapun. Mirosul parfumului original inca va persista trecand de la notede de varf la notele de baza, in vreme ce mirosul copiei aproape ca va fi disparut, iar aroma este alterata. Purtand un parfum original va ramane urma dvs mereu un traseu parfumat, acest lucru nefiind valabil in cazul imitatiilor.

Textura parfumului ne poate spune si ea cum sa recunosti un parfum original. Testul se face astfel: pe o partiune de geam se pulverizeaza parfum original, iar la cativa centimetri se va pulveriza farfumul testat. Parfumul original este usor uleios, clar, se va prelinge mai greu pe geam si va lasa o urma ca o pata in locul in care a fost pulverizat, in vreme ce o imitatie a unui parfum se va prelinge pe geam ca apa, urma lasata va fi mai mica si se vor observa ceva depuneri.

Cum sa recunosti un parfum original dupa ambalajul? Se inspecteaza cu atentie urmatoarele elemente: starea ambalajului, numarul lotului care apare atat pe exteriorul cutiei cat si pe cartonul interior, finisajul marginilor cutiei si pozitionarea scrisului pe cutie. Un test care se poate face cu ambalajul: Se solicita un ambalaj sigilat si agita, daca se aud zgomote inseamna ca parfumul este o imitatie.

Cum sa recunosti un parfum original nu mai pare asa de greu acum si sigur vor fi recunoscute chiar si cele mai bune reproduceri indiferent de reclama si asigurarile comerciantului.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa recunosti un parfum original
#1

Cum sa recunosti un parfum original

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa faci manichiura si de ce ai nevoie pentru asta?

Fie ca rasfoim o revista in metrou, ne aranjam o suvita rebela sau aratam ceva, manichiura este prima observata si trebuie sa fie impecabila, iar pentru aceasta este nevoie sa stii cum sa faci manichiura.

Cum sa-ti ondulezi parul acasa?