Cum sa cresti parul lung fara dificultati?

Cum sa cresti parul lung fara dificultati?

Părul lung a fost mereu la modă, în fiecare sezon femeile caută sfaturi cum sa cresti parul lung și sănătos într-un mod mai rapid. Ritmul normal de creștere al părului este de 15 centimetri în 12 luni.

Cum sa cresti parul lung este o chestiune de schimbare a stilului de viață, întrucât e nevoie atât de o alimentație bogată în acizi grași cât și de anumite deprinderi cosmetice. Dublarea ritmului de creștere este bazată pe câteva sfaturi.

Pentru a afla cum sa cresti parul lung și sănătos într-un timp cât mai scurt, e nevoie de o alimentație care să cuprindă cu precădere următoarele alimente: somon (bogat în vitamina D, proteine și acizi grași Omega 3) , nucă (debordă de vitamina E, Omega 3 și biotină) , stridie (sursă de zinc și proteine) și nu în ultimul rând oul (bogat în zinc, seleniu, sulf și fier) .

Creșterea părului trebuie încurajată și prin diverse deprinderi de ordin cosmetic, cum ar fi tăierea capetelor. Sună ciudat că pentru a stimula creșterea, trebuie să tăiem firele de păr la fiecare 3 luni, dar acest fapt este dovedit științific. Capetele foliculilor de păr rămân nesigilate cu fiecare tăiere, astfel factorii nocivi pot pătrunde ușor în fir și crea deteriorarea prematură a acestuia.

Spălatul frecvent pe păr poate de asemenea să încetinească ritmul de creștere. De ce? Ei bine, cu fiecare spălare se elimină uleiurile naturale care încurajează creșterea părului și protejează împotriva deteriorării. Pentru a evita acest lucru se recomandă ca părul să fie spălat de maxim 2- 3 ori pe săptămână.

Evitarea chimicalelor de orice tip pe păr este un sfat deosebit de important. Daca modul cum sa cresti parul lung este o prioritate atunci acesta este sfatul cel mai important! Vopselele pentru păr, permanentul sau tratamentele de întins părul sunt cele mai nocive pentru firul de păr. Se recomandă evitarea lor, iar în cazul nevoii de vopsire, se recomandă folosirea vopselelor naturale ca henna.

Prinderea părului în cozi poate dăuna acestuia deoarece prinzătoarele, agrafele și clipsurile por provoca ruperea firului de păr astfel dăunând grav sănătății lui. Se recomandă eliberarea acestuia din constrângerile accesoriilor de păr cât mai des posibil.

Pentru a garanta un ritm accelerat de creștere se recomandă folosirea suplimentelor de biotină. Acest acid gras ajută la creșterea părului și unghiilor favorizând sănătatea.

Prin aplicarea sfaturilor cum sa cresti parul lung și reglarea alimentației se poate accelera ritmul de creștere cu până la 50%. Totul depinde de grija și atenția oferită podoabei capilare.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa cresti parul lung
#1

Cum sa cresti parul lung

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa-ti maresti sanii fara operatie?

Busturile generoase au fost mereu dorite de femeile din toată lumea. Multe persoane şi-ar dori mărimi mai mari în zona pieptului însă nu se încumetă la bisturiu. Modul cum sa-ti maresti sanii prin remedii naturale există.

Cum sa ai unghii frumoase: procedure simple