Cum sa aranjezi parul cu ceara: idei de coafuri

Cum sa aranjezi parul cu ceara: idei de coafuri

Ceara pentru păr este o alternativă mult mai sănătoasă pentru foliculii acestuia. Cum sa aranjezi parul cu ceara este foarte simplu, nefiind nevoie de ajutor specializat, iar durata de fixare este egală cu a gelului.

Beneficiile modului cum sa aranjezi parul cu ceara sunt numeroase. Dintre ele enumerăm: posibilitatea unei finisări lucioase sau mate, versatilitatea folosirii atât pentru frizuri "cu ţepi", dinamice, cu volum sau creţe.

Pentru a afla cum sa aranjezi parul cu ceara este important a se determina prin analizarea avantajelor şi dezavantajelor dacă această varianta va oferi fixarea necesară.

Ceara se adresează tuturor lungimilor de păr, asigurând posibilitatea de a reface frizura în cazul unei greşeli. Poate fi folosită atât pe tot părul cât şi pe anumite porţiuni pentru expresivitate. Majoritatea au în compoziţie apă, ceară şi ulei vegetal, emulsificatori.

Dacă se decide să se opteze pentru ceară, aceasta se foloseşte în mai mulţi paşi. Primul pas este selectarea unei cantităţi mici de ceară cu degetul arătător, mijlociu şi inelar. Se încălzeşte ceara între buricele degetelor de la ambele mâini până capătă o consistenţă mai lichidă dar lipicioasă. Trebuie să vă asiguraţi că materialul este dispersat în mod egal pe buricele degetelor evitând ca produsul să fie adunat într-o porţiune sau alta.

Se debutează cu partea din faţă, corespondentă bretonului. Se va trece mâna prin păr ţinând cealaltă în direcţia opusă asigurând suport părului pe ambele părţi (sub forma unui sandwich) . Aici se poate modela bretonul sub ce formă se doreşte, până atinge volumul dorit.

Pentru a finisa şi restul coafurii se va trece o mână prin restul părului în direcţia dorită. Ceara are ca avantaj major faptul că este cea mai flexibilă formă de stilizare a coafurii, aceasta fiind manipulabilă o perioadă lungă de timp. De asemenea, în cazul accidentelor sau greşelilor în stilizare se pot corecta cu uşurinţă fără a fi nevoie de spălarea prealabilă a părului.

Pentru a găsi modul ideal cum sa aranjezi parul cu ceara trebuie să se experimenteze un timp îndelungat. Există nenumărate modalităţi prin care se poate schimba forma, finisarea şi durata.

Pentru o fixare mai puternică, sau pentru momentele în care nu se doreşte flexibilitate, se recomandă folosirea unui spray fixativ.

Pentru a folosi această modalitate cum sa aranjezi parul cu ceara corect este nevoie de atenţie şi antrenament. Partea în care ar trebui să fie concentrată atenţia este în cantitatea de ceară aleasă.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa aranjezi parul cu ceara
#1

Cum sa aranjezi parul cu ceara

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa utilizezi bigudiurile electrice: instruc? iuni ? i masuri de precau? ie

Pentru a afla modalitatea cea mai simplă cum sa utilizezi bigudiurile electrice este necesară doar urmărirea unor paşi simpli. Pentru a maximiza rezultatele acestora este importantă atât aplicarea cât şi locaţia în care se vor plasa.

Cum elimini unghiile cu gel desinestatator ?