Cum sa ai unghii frumoase: procedure simple

Cum sa ai unghii frumoase: procedure simple

Foarte multă lume se întreabă cumsa ai unghii frumoase, însă paşii care trebuie urmaţi ţin exclusiv de partea cosmetică. Îngrijirea unghiilor ar trebui să fie o prioritate pentru toate persoanele indiferent de sex.

Pentru a pătrunde în detaliu în semantica sintagmei cum sa ai unghii frumoase: proceduri simple e nevoie de identificarea nevoii. Fiecare se luptă cu anumite probleme specifice din cauza cărora suferă: rosul unghiilor, cuticule, fragilitate.

Secretul cumsa ai unghii frumoase: proceduri simpleţine atât de starea sănătăţii cât şi de modul de îngrijire.

Unghiile care debordă de sănătate şi vitalitate trebuie îngrijite săptămânal. Lungimea este la latitudinea confortului fiecărei persoane.

Pentru a evita exfolierea se recomandă a se utiliza soluţii îmbogăţite cu vitamina A, aceasta fiind masată pe patul unghial prin evitarea cuticulelor. Se recomandă folosirea vitaminei zilnic înainte de culcare.

Soluţia pentru unghiile moi şi casabile este un amestec format din: două gălbenuşuri de ou amestecate cu 3 linguri de lapte călduţ (nu fierbinte) . După formarea amestecului, se inserează degetele pentru 10 - 15 minute, după care se clătesc cu apă călduţă. Se recomandă a se folosi săptămânal pentru unghii sănătoase şi tari.

În cazul unghiilor deteriorate se recomandă a se mixa o lingură de ulei de măsline, de migdale sau de argan cu o lingură de oţet de mere. Această combinaţie va încuraja creşterea unghiilor şi le va întări. Se recomandă a se folosi zilnic pe o perioadă de 7 zile în reprize de câte 10 minute.

Pentru a şterge petele galbene de pe suprafaţa unghiilor se va folosi o periuţă de dinţi şi un bob de pastă. Se insistă pe tot patul unghial, după care se spală cu apă călduţă.

Pentru persoanele cu cuticule crescute se recomandă tăierea acestora săptămânal sau în cazul în care nu se doreşte tăiere, se pot împinge la baza unghiei cu un beţişor din lemn de portocal. Indiferent de alegerea metodei pentru tratarea cuticulelor, la finalul operaţiunii se recomandă folosirea unui ulei pentru cuticule şi masajul acestuia.

Pilirea unghiilor proaspăt scurtate se face prin pile speciale pentru unghii naturale, din sticlă sau metal de duritate medie. Forma unghiilor se face cu o unghieră sau forfecuţă de manichiură insistându-se pe colţuri în cazul unghiilor care se încărnează.

Descoperirea procesului cumsa ai unghii frumoase: proceduri simple depinde de fiecare, întrucât nevoile şi gusturile diferă de la persoană la persoană.

Secretul unghiilor frumoase constă în respectarea cu stricteţe a paşilor necesari şi repetarea acestora de câte ori este nevoie. Totul depinde de atenţia oferită procesului de îngrijire.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa ai unghii frumoase
#1

Cum sa ai unghii frumoase

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa cresti parul lung fara dificultati?

Părul lung a fost mereu la modă, în fiecare sezon femeile caută sfaturi cum sa cresti parul lung și sănătos într-un mod mai rapid. Ritmul normal de creștere al părului este de 15 centimetri în 12 luni.

Cum facem tatuaj de sprancene: sfaturi estetice