Cum revigoram parul dupa vopsire?

Cum revigoram parul dupa vopsire?

Cum revigoram parul dupa vopsire intr-un interval scurt de timp si cu un cost scazut ramane o preocupare de top pentru toate femeile care isi doresc un par ingrijit, usor de intretinut si coafat.

Cum revigoram parul urmareste aplicarea unor solutii simple si in acelas timp eficiente, in conditiile casnice, astfel incat ritualul de ingrijire sa daruiasca rezultate vizibile.

Practic, cum revigoram parul necesita o analiza amanuntita a factorilor interni si externi ce pot influenta modul de prezentare al acestuia: alimentatie, stres, interval intre vopsiri, gradul de expunere a parului la diverse proceduri daunatoare, produsele de ingrijire folosite si altele. Problemele aparute ca urmare a unui ritual care prezinta lipsuri in ingrijire sunt: caderea parului, lipsa stralucirii, prezenta varfurilor despicate si coafare greoaie. Folosirea excesiva a uscatorului, ondulatorului sau a placii, obiceiul de a purta parul strans precum si unele dezechilibre hormonale sau alimentare afecteaza in mod direct cresterea si dezvoltarea parului. De asemenea, operatia de vopsire aplicata repetat la intervale scurte de timp afecteaza firele de par, mai ales cele de la suprafata care sunt expuse in mod direct si mediului extern: soare, vant, poluare. In aceste conditii, cum revigoram parul dupa vopsire devine o necesitate prin care se urmareste aplicarea celor mai eficiente tratamente si taierea perioadica a varfurilor. In functie de cum se prezinta parul, se recomanda ca in ritualul de ingrijire sa se introduca masti regulate obtinute din ingrediente naturale. Oul si mierea de albine sunt perfecte pentru intretinere, uleiurile de cocos, masline, ricin, jojoba si altele sunt bune in procesul de reparare, clatirea cu otet este folosita frecvent pentru fortifiere si fixarea culorii, iar o alimentatie bogata in fier si vitamina C sustine administrarea de nutrienti care sa ajute, din interior, la cresterea parului sanatos. O alta solutie ceva mai costisitoare se refera la folosirea sampoanelor, a serurilor si a produselor de ingrijire speciale, destinate ameliorarii acestor probleme. Ori de cate ori apare nevoia, se aplica un tratament, in functie de timp si preferinte , astfel incat sa se obtina o dezvoltare si crestere adecvata a parului.

Exista multe retete care ne relateaza pas cu pas cum revigoram parul, insa cea mai eficienta si la indemana oricui este utilizarea unui sampon cu formula delicata alaturi de masti naturale si folosirea redusa a produselor electrice.

Veți avea nevoie de:
  • Cum revigoram parul
#1

Cum revigoram parul

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa-ti albesti dintii fara sa pereclitezi emailul?

Cum sa-ti albesti dintii fara sa periclitezi emailul este la indemana oricarei persoane. Actiunea de albire a dintilor prin metode traditionale, este lipsita de inconfortul intalnit la clinica.

Mod de aplicare al lacului de unghii semi-permanent: reguli si sfaturi