Cum facem unghii din acril desinestatator?

Cum facem unghii din acril desinestatator?

Unghiile din acril sau din porţelan sunt o alternativă mai naturală a unghiilor cu gel. Cum facem unghii din acril în interiorul căminului propriu fără a apela la specialişti e un procedeu relativ simplu.

Din seria procedeelor care pot fi făcute de către persoane la domiciliul acestora se numără şi cum facem unghii din acril întrucât nu este nevoie de prea multe instrumente. Totul se rezumă la urmarea unor paşi simpli.

Cum facem unghii din acril corect - va fi nevoie de câteva instrumente care pot fi achiziţionate în magazinele de profil. Acestea sunt după cum urmează: praf de acril (transparent - obligatoriu, şi colorat în nuanţele dorite) , lichid de fasonaj (sau monomer) , pilă, şabloane, instrument de împingere a cuticulelor, lichid degresant (primer) , pensule speciale.

Pregătirea unghiilor se face în prealabil prin pilirea acestora până la îndepărtarea luciului de la suprafaţa patului unghial. Se repetă operaţiunea pentru fiecare dintre unghii, după care se aplică lichidul degresant şi antifungic (primerul) . Se aşteaptă 20 de secunde pentru uscarea acestuia, timp în care se va evita contactul cu unghiile. Se aplică şablonul sub fiecare unghie în parte cu o foarte mare atenţie pentru a evita îndoirea acestuia în colţuri sau existenţa anumitor fisuri.

După aşezarea acestora se va purcede la combinarea prafului acrilic transparent cu lichidul de fasonaj. Pe partea cu şablonul de va aşeza compoziţia astfel rezultată. Trebuie reţinut faptul că acrilul se întăreşte foarte repede, acesta necesitând doar contactul cu aerul, nefiind nevoie de clasica lampă UV folosită în extensiile cu gel.

Pentru a uniformiza materialul astfel aplicat se vor folosi mişcări de sus - jos pentru a bătători compoziţia în forma dorită. Se porneşte cu aplicarea acestuia dinspre marginea unghiei, până pe mijlocul unghiei, după care se lucrează în direcţia cuticulei. Se lucrează într-un ritm alert cu material puţin pentru a evita formele nedorite.

Gradul de uscare al compoziţiei se verifică prin ciocănire. La uscare, pe suprafaţa unghiilor astfel create se va forma un strat uşor lipicios care poate fi eliminat prin pilirea cu o pilă de unghii. Se va pili într-o singură direcţie, astfel evitându-se posibilele zone neuniforme. Pe unghiile terminate se aplică ulei pentru cuticule pentru a le hidrata şi a oferi unghiei astfel create un look finisat.

Ca un sfat principal la modul cum facem unghii din acril este folosirea pensulelor de o calitate superioară din păr natural nu din cel artificial.

Cum facem unghii din acril în confortul propriei case ? Cel mai important factor este exerciţiul şi aplicarea sfaturilor într-un mod personalizat. Totul depinde de creativitatea fiecăruia.

Veți avea nevoie de:
  • Cum facem unghii din acril
#1

Cum facem unghii din acril

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum elimini unghiile cu gel desinestatator ?

Unghiile cu gel prezintă un avantaj clar lacului de unghii prin durata lor. Dacă vine momentul în care trebuie date jos întrebarea care răsare este cum elimini unghiile cu gel fără a pierde timp şi bani la salon.

Cum aplicam masca de par pentru a obtine un efect maxim?