Cum facem tatuaj de sprancene: sfaturi estetice

Cum facem tatuaj de sprancene: sfaturi estetice

Daca pentru modelarea sanilor, partii dorsale, abdomenului, pometilor sau barbiei avem nevoie de o mana priceputa a unui doctor plastician, cum sa facem tatuaj de sprancene, avem nevoie de o esteticiana experimentata.

Ce trebuie sa stim depre cum sa facem un tatuaj de sprancene . Sprancenele pot fi modelate mult mai usor, prin pensare sau pigmentare. Pigmentarea este o metoda de tatuare cosmetica a pielii cu pigmenti speciali folositi in cosmetica.

Cum facem tatuaj de sprancene

fara a ne pune viata si sanatatea in pericol, trebuie sa mergem la o persoana fizica avizata , care il executa corect si igienic. Tatuajul la sprancene are un puternic efect anti-imbatranire de care putem beneficia fara sa apelam la chirurgia estetica. Sprancene frumoase, ingrijite si realizate de catre cineva priceput, in armonie cu forma fetei, pastreaza frumusetea fetei si sterge cativa ani buni de pe chipul nostru. Pentru ca sprancenele pot schimba complet chipul daca au o forma clara si corecta, insa sprancenele sterse si banale facute la intamplare pot dauna grav imaginii noastre si chiar sa parem mai batrane. In mod clar nu toata lumea are nevoie de tatuaj, insa asta ramane la aprecierea fiecaruia dintre noi. Specialistul recomanda tatuajul sprancenelor daca acestea sunt rare, prea lungi sau prea scurte, din diverse accidente in unele locuri nu mai cresc deloc, cresc foarte greu si nu se poate da o forma conform fetei sau daca pensarea este o risipa de timp si bani, atunci cea mai comoda este tatuarea. Proceduri: 1. Alegem culoarea pigmentului in functie de nuanta pielii si a parului. 2. Desenam cu creionul, direct pe spranceana, pana cand se obtine o forma care sa fie pe placul tau si al esteticienei dupa ce se gaseste forma potrivita, cu acordul tau se trece la tatuarea sprancenelor. 3. Sprancenele nu se rad si nu se smulg, ele raman acolo si se pigmenteaza pe langa ele, astfel incat sa obtinem ceea ce ne-am dorit. Cum facem tatuaj de sprancene fara a avea probleme, trebuie sa stimde unde provine materia prima , daca este atestata si testata. Saloanele care se respecta si isi respecta si clientii folosesc pigmenti cosmetici medicali produsi doar in Germania, cei mai scumpi dar si cei mai calitativi si siguri din Europa, testati dermatologic si alergologic, fabricati cu respectarea Normelor Europene 93/04 EWG si supusi examenului de siguranta MRI.

Cum facem tatuaj de sprancene fara a fi in pericol, trebuie sa urmam cativa pasi : 1. Cautam personal autorizat. 2. Pigmentarea sa se faca cu produse Conform normelor Europene. 3. Acul se desigileaza in fata dumneavoastra.

Veți avea nevoie de:
  • Cum facem tatuaj de sprancene
#1

Cum facem tatuaj de sprancene

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa ai unghii frumoase: procedure simple

Foarte multă lume se întreabă cumsa ai unghii frumoase, însă paşii care trebuie urmaţi ţin exclusiv de partea cosmetică. Îngrijirea unghiilor ar trebui să fie o prioritate pentru toate persoanele indiferent de sex.

Cum sa faci un machiaj professional: atentie la detalii