Cum elimini unghiile cu gel desinestatator ?

Cum elimini unghiile cu gel desinestatator ?

Unghiile cu gel prezintă un avantaj clar lacului de unghii prin durata lor. Dacă vine momentul în care trebuie date jos întrebarea care răsare este cum elimini unghiile cu gel fără a pierde timp şi bani la salon.

Modul corect cum elimini unghiile cu gel nu e nici greu, nici nu necesită un timp îndelungat. Cu un minim de materiale şi câteva sfaturi utile se pot economisi o mulţime de bani altfel aruncaţi prin saloanele de specialitate.

Pentru a urma procedeul corect cum elimini unghiile cu gel va fi nevoie de câteva materiale. Acestea se pot cumpăra în magazinele specializate pentru produsele de unghii sau chiar din supermarketuri.

Materialele de care va fi nevoie sunt: dizolvant pentru lacul de unghii (dacă e necesar) , dischete demachiante sau şerveţele din hârtie (la fel, opţional ca dizolvantul) , buffer pentru strălucire, o pilă cu duritate mai mare pentru gel, unghieră sau foarfecă de unghii, vitamine (ulei, ser, emulsie, întăritor) , ojă de bază (basecoat) , ojă colorată, ojă pentru strălucire (topcoat) şi ulei pentru cuticule.

Procedeul se începe prin pregătirea unghiilor. În cazul în care există ojă pe suprafaţa unghiilor construite se va înlătura cu dizolvant. După curăţarea unghiilor se va trece la etapa a doua în care se va pili gelul de pe suprafaţa unghiei naturale. Acest procedeu se va urmări cu mare atenţie pentru a nu se pili prea mult. În momentul în care se zăreşte unghia naturală nu va mai fi necesară folosirea pilei. Se repetă pentru fiecare unghie, după care se foloseşte bufferul pentru strălucire pentru a asigura un aspect uniform al unghiei şi pentru a elimina eventualele reziduuri de gel de pe suprafaţa acestora.

În cazul în care se preferă unghiile la lungimea astfel rezultată se va trece la tratarea şi vopsirea acestora.

În cazul în care se doreşte scurtarea unghiilor naturale, se vor tăia la lungimea dorită, după care se vor aduce la forma dorită prin pilire.

Ulterior operaţiunii cum elimini unghiile cu gel se va trece la tratarea unghiilor cu vitamine. Se recomandă a se folosi vitamina A sau B6. Se aplică oja de bază pentru o durată mai mare a culorii pe unghii, după uscarea căruia se va aplica oja colorată în două straturi. După uscarea celor două straturi se va aplica o ojă pentru strălucire pentru a mări efectul culorii pe unghii. La final, se vor masa cuticulele cu ulei hidratant special.

Dacă se vor îndeplini toate aceste condiţii, unghiile îşi vor reface aspectul într-un timp relativ scurt. Procesul cum elimini unghiile cu gel este unul simplu de urmat care va scuti de cheltuieli suplimentare.

Veți avea nevoie de:
  • Cum elimini unghiile cu gel
#1

Cum elimini unghiile cu gel

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa aranjezi parul cu ceara: idei de coafuri

Ceara pentru păr este o alternativă mult mai sănătoasă pentru foliculii acestuia. Cum sa aranjezi parul cu ceara este foarte simplu, nefiind nevoie de ajutor specializat, iar durata de fixare este egală cu a gelului.

Cum facem unghii din acril desinestatator?