Cum aplicam corect unghiile false?

Cum aplicam corect unghiile false?

Unghiile false sau unghiile artificiale sunt accesorii care se aplica pe unghiile naturale, sub forma de prelungiri ale unghiilor. Unghiile false nu sunt un inlocuitor, ci doar o extensie pentru unghia naturala.

Unele unghii false incearca sa imite aspectul unghiilor reale cat mai aproape de realitate, in timp ce alte modele se pot abate in mod deliberat in aparenta de la unghiile naturale sau reale.

Exista mai multe abordari pentru unghiile false, in acest articol dorim insa sa facem referire in mod special asupra unghiilor realizate din plastic, in diferite forme si culori.

Procedura de aplicare a unghiilor false este una usoara daca tinem cont de cateva aspecte esentiale. Vom vedea cum aplicam unghiile false si cum trebuie pregatita suprafata unghiei natural.

Unghia naturala trebuie pregatita pentru aplicarea tips-urilor. Se taie unghia la marimea cea mai potrivita, apoi se pileste suprafata unghiei naturale pana ce aceasta devine mai aderenta, mai inasprita sau scamoasa. Dupa obtinerea unghiei aderente, aceasta trebuie curatata cu un pamatuf pentru unghii, mai bine zis se deprafuieste. Dupa desprafuirea unghiei, se aplica un degresant sau primer, apoi se asteapta uscarea acestuia aproximativ 1 - 2 minute. Cand este uscat, suprafata unghiei se albeste.

A venit momentul in care trebuie sa alegem tipsurile pe care vrem sa le aplicam, acestea pot fi transparente, french, de culoarea naturala a pielii sau chiar alta culoare.

Aplicarea tipsului pe unghie sau lipirea acestuia se face de la jumatatea unghiei naturale in sus, in cazul tipsurilor normale cu patul de lipire mare, si doar de la varf in cazul tipsurilor french. Trebuie sa fim atente cum aplicam unghiile false, sa nu se formeze bule de aer intre tips si unghia naturala. Tipsurile se lipesc cu ajutorul unui lipici special. Surplusul de lipici se va inlatura sau sterge cu ajutorul solutiei cleaner. Dupa lipirea tipsului pe unghie, acesta vine taiat la marimea dorita cu ajutorul unui instrument special numit ghilotina, sau cu ajutorul unei unghiere sau forfecute. Urmatoarea operatie este egalarea tipsului cu patul unghiei natural. Tipsurile vin pilite la acelasi nivel cu unghia naturala, din nou inasprindu-se suprafata acestora pentru o mai buna aderenta. Aceasta operatie se efectueaza cu ajutorul unor pile speciale. Alicam gelul baza cu o pensula speciala, supa care se introduce unghiile in lampa UV si se lasa 2 -3 minute. Al doilea strat care se aplica este gelul de constructive, dupa care unghiile se vor introduce din nou in lampa. Dupa uscarea complete, aplicam gelul de finisare.

Dupa finalizarea completa a manichiurii cu unghii false, trebuie sa folosim un gel pentru luciu, acesta protejand unghia impotriva socurilor si a crapaturilor. Mentionam ca acest gel ofera un luciu deosebit dar si rezistenta.

Veți avea nevoie de:
  • Cum aplicam unghiile false
#1

Cum aplicam unghiile false

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa-ti indrepti parul in conditii casnice?

Este firesc sa iti doresti ceea ce nu ai, iar in ceea ce priveste aspectul fizic vei avea mereu nemultumiri si vei dori sa imbunatatesti tot ceea ce se poate. In cazul parului, esti mereu in cautare de noi coafuri.

Cum sa faci un machiaj pentru efectul coloristic de toamna?