Cum slabim 5 kg intr-o luna: plan de antrenament

Cum slabim 5 kg intr-o luna: plan de antrenament

Cum slabim 5 kg cu ajutorul unui antrenament fizic bine pus la punct? Multa lume isi pune aceasta intrebare incercand sa gaseasca un raspuns care sa fie multumitor. Iar acesta exista.

Daca si dumneavoastra va intrebati cum slabim 5 kg, ar trebui sa luati in calcul o singura optiune: exercitiile fizice. Acestea vor da intotdeauna roade. Insa, care sunt aceste exercitii?

Multi necunoscatori, cand afla ca raspunsul la intrebarea cum slabim 5 kg este dat de exercitiile fizice, incep sa faca efort fizic fara sa aiba un plan de antrenament bine pus la punct si de cele mai multe ori fara sa aleaga exercitiile cele mai bune. De aceea de cele mai multe ori rezultatele nu sunt cele mai bune, in unele cazuri acestia ajungand chiar sa se ingrase. Acest lucru se intampla atunci cand in locul exercitiilor create pentru arderea de grasimi sunt alese exercitiile pentru crestere musculara. Rezultatul este ca sub tesutul adipos muschii se dezvolta si astfel in loc sa slabiti cresteti in greutate. Acest tip de exercitii ar trebui sa fie facute doar dupa ce ati scapat de surplusul de tesut adipos. Pentru a reusi sa dati jos cele 5 kg va trebui sa va axati pe exercitii care sa va puna cat mai mult sangele in circulatie. Aceste exercitii sunt cunoscute ca exercitii de tip cardio si sunt primul pas ce trebuie luat in considerare atunci cand doriti sa slabiti. Ca exemple de exercitii cardio amintim clasicul jogging, mersul pe bicicleta, spinning-ul, kangoo jumps, pilates si inotul. Ultimul dintre ele este unul dintre sporturile care va ajuta atat sa slabiti cat si sa va cresteti masa musculara. Din punct de vedere al programului, ar trebui sa faceti un astfel de antrenament combinat de 3 ori pe saptamana si in alta zi sa optati pentru inot. De asemenea, foarte important este ca intensitatea antrenamentelor sa creasca gradual. De exemplu, daca la primul antrenament reusiti sa alergati pe banda de fitness 4 km cu o viteza de 7-8 km/h, la urmatorul antrenament, cu aceiasi viteza incercati sa alergati cu 10% mai mult. Cresterea aceasta sa o aveti in vedere de la un antrenament la altul. Este foarte important sa nu sariti peste antrenamente sau sa decalati zilele de antrenament pentru ca organismului ii va fi foarte greu sa se adapteze.

Deci, iata cum slabim 5 kg. Cu un antrenament de tip cardio, repetat in mod constant de trei ori pe saptamana si care sa creasca in intensitate de la o sedinta la alta. Veti vedea rezultatele in cel mai scurt timp.

Veți avea nevoie de:
  • Cum slabim 5 kg
#1

Cum slabim 5 kg

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa slabesti prin sport: alcatuim programul de antrenamente

Sportul ne poate fi cel mai bun aliat in lupta cu kilogramele, dar este important sa invatam cum sa ne folosim corect de el. Cu ajutorul unui program bine pus la punct, oricine poate pierde greutatea dorita.

Cum sa pierzi in greutate cu ajutorul exercitiilor?