Cum sa slabesti prin sport: alcatuim programul de antrenamente

Cum sa slabesti prin sport: alcatuim programul de antrenamente

Sportul ne poate fi cel mai bun aliat in lupta cu kilogramele, dar este important sa invatam cum sa ne folosim corect de el. Cu ajutorul unui program bine pus la punct, oricine poate pierde greutatea dorita.

Daca te tenteaza stilul de viata sanatos si ai vrea sa faci o schimbare in viata ta, atunci sportul iti este cel mai bun prieten. In acest articol noi iti aratam cum sa slabesti prin sport.

In primul rand, este necesar sa tii cont de faptul ca fiecare organism este diferit, astfel incat o persoana poate sa fie multumita doar cu 30 minute de activitate fizica in timp ce alteia ii va fi nevoie de 1 ora si 30 minute. Indiferent de caz, noi iti aratam cum sa slabesti prin sport printr-o serie de sfaturi.

Sfatul 1: Stabileste 3 zile pentru antrenamentul aerobic

Este extreme de important sa stabilesti cel putin 3 zile pe saptamana pentru antrenamentul aerobic, care va include inot, tenis, jogging sau alta forma de activitate ce nu necesita efort deosebit. Trebuie de asemenea sa mergi mai mult pe jos, cel putin 30 de minute pe zi.

Sfatul 2: Foloseste 2 zile pentru exercitii de fitness

Doua zile pe saptamana ar trebui sa fie dedicate exercitiilor de fitness, care includ ridicarea greutatilor sau utilizarea aparatelor specifice pentru tonifierea diferitelor grupe de muschi. In aceasta privinta este bine sa consultati instructorul dumneavoastra de fitness, intrucat el stie cel mai bine de ce exercitii aveti nevoie.

Sfatul 3: Ajuta-te de bicicleta

Nu trebuie sa folosesti exclusiv bicicleta de la sala, dar si sa te ajuti de o bicicleta normala pentru deplasarea zilnica. Aceasta te va ajuta sa iti tonifiezi muschii picioarelor si de asemenea sa iti creste enduranta la efort. Nu privi bicicleta doar ca pe un mod de relaxare, dar si ca pe o modalitate de a te deplasa zilnic pana la servici si inapoi acasa. Alternativ poti organiza iesiri saptamanale cu prietenii in care toti sa folositi o bicicleta. Acest lucru va ajuta enorm in efortul de slabire.

Sfatul 4: Folosirea unui stepper

Expertii recomanda sa cumparati un stepper pe care sa il folositi in locuinta dumneavoastra, mai ales daca nu aveti suficient timp sa mergeti zilnic pe jos. Acest aparat poate fi folosit in timp ce va uitati la televizor sau ascultati muzica, astfel generandu-va o stare de bine. Acestea sunt cele mai bune prin care inveti cum sa slabesti prin sport.

Sfaturile de mai sus te vor ajuta sa iti organizezi programul ideal de antrenament. Tine minte sa te odihnesti suficient astfel incat sa iti permiti sa incepi o noua zi in forta. De asemenea, prietenii iti pot fi de folos.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa slabesti prin sport
#1

Cum sa slabesti prin sport

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa slabesti 1 kg pe saptamana fara regim (dieta) ?

Dieta nu este singura cale prin care poti scapa de surplusul de kilograme. Daca iti doresti sa afli cum sa slabesti 1 kg pe saptamana intr-un mod sanatos si distractiv, atunci citeste sfaturile noastre.

Cum slabim 5 kg intr-o luna: plan de antrenament