Cum sa slabesti 7 kg si sa-ti tonifici musculatura ?

Cum sa slabesti 7 kg si sa-ti tonifici musculatura ?

Modul de viață modern, în care activitățile de birou presupun tot mai mult sedentarismul, schimbă corpul uman din atletic în robust și plin de grăsime. Află cum sa slabesti 7 kg fără să-ți faci rău !

Reprezentantele sexului frumos, în general, sunt preocupate de perfecțiunea corpurilor lor. Haideți să vedem cum sa slabesti 7 kg în și să-ți tonifici musculatura într-un mod plăcut, fără operații sau pastile care pot dăuna sănătății !

Cum să slăbești 7 kg

Din capul locului, trebuie să stabilim că nu putem slăbi cu ajutorul medicamentelor fără să ne îmbolnăvim, iar înfometarea este cea mai neinspirată metodă, deoarece corpul este sleit de putere, vitalitate. Haideți să aflăm cum sa slabesti 7 kg sănătos, distractiv și fără bani, energie și timp pierdute în van.

Vom folosi pentru această slăbire o mască ce ne va arde surplusul de celulită și un set de exerciții atât pentru abdomen, cât și pentru coapse și fese.

Pentru mască vom avea nevoie de: 3 linguri de argilă verde, 3 linguri de cacao, 3 linguri de cafea, 3 linguri de sare de mare, ceai verde și peperoncino sau o pastă de ardei iute/ chili (pentru o ardere a celulitei mai rapidă și o senzație de cald) . Toate componentele uscate se amestecă (argila, cacaua, cafeaua, sarea) într-un bol de lemn, iena sau ceramică (nu metalic sau de plastic, fiindcă se va oxida compoziția) , apoi se adaugă ceaiul și peperoncino și vom mixa până când compoziția va arata ca o cremă (se va adăuga ceaiul treptat, pentru a-i controla cantitatea) . Această mască se aplică pe zonele expuse la celulită (coapse, fese, abdomen) , se face o ambalare cu folie alimentară și se lasă să acționeze în jur de 10-15 minute, în timpul acționării vom simți o senzație de căldură. După aceste 10-15 minute vom înlătura folia și vom îndepărta masca cu apă.

Pentru tonifierea mușchilor și pentru a afla cum sa slabesti 7 kgmai rapid și într-un mod sănătos, este necesar să urmărim și un program de exerciții astfel: lunea, miercurea și vinerea vom face câte 3 seturi de câte 20 de abdomene (pentru diversificare vom căuta pe internet mai multe tipuri de abdomene, altfel va deveni monoton) , iar marțea și joia vom face exerciții pentru coapse și fese (fandări, sărituri cu genuchii la piept, la fel, vom căuta exerciții diverse pentru a nu ne plictisi) . Rezultatele se vor vedea după 2 săptămâni (atât ca energie, cât și ca slăbire) . Cele 7 kg propuse vor dispărea în aproximativ 2 luni, dar totul sănătos și fără a surveni vreo problemă.

Așadar, sedentarismul și monotonia generate de rutina prezentă în viața modernă vor dispărea, știind acum cum sa slabesti 7 kgsănătos și motivant, iar viața, sănătatea și aspectul corpului se vor schimba în bine.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa slabesti 7 kg
#1

Cum sa slabesti 7 kg

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Domenii de viata

Cei mai faimosi

Cum sa scapi de celulita de pe coapse?

Cum sa scapi de celulita urmarind o transformare vizibila a coapselor este o optiune cu implicatii in formarea unui program eficient, sustinerea zilnica a actiunilor si urmarirea rezultatelor in timp.

Cum sa slabesti in decurs de 1 saptamana la sala de forta ?