Cum depistezi numarul propriu de telefon: sfaturi

Cum depistezi numarul propriu de telefon: sfaturi

Daca te intrebi cum depistezi numarul propriu de telefon, atunci acest articol este pentru tine. Procesul nu este deloc dificil, asa ca nu ramane decat sa te axezi pe una dintre metodele prezentate mai jos.

Cu totii avem un numar de telefon, chiar daca nu toti il cunoastem. Totusi, este indicat ca acest numar sa fie scris undeva in agenda telefonului pentru referinte ulterioare. Dar oare cum depistam intai acest numar?

Sfatul 1: Sunati pe cineva

Acesta este poate cea mai simpla metoda de a va afla numarul de telefon. Nu trebuie decat sa sunati pe cineva din familie (ex: mama, tata, unchiul, etc. ) sau chiar pe un prieten si sa il rugati sa va trimita mai apoi numarul de telefon sub forma unui mesaj. Acestia vor fi de mare ajutor in cazul in care te intrebi cum depistezi numarul propriu de telefon.

Sfatul 2: Uitati-va pe spatele cutiei de la cartela

In cazul in care utilizati o cartela prepaid si mai aveti inca cutia originala, atunci este foarte usor sa va aflati numarul de telefon. Cei mai multi operatori inscriptioneaza acest numar inauntrul sau pe partea exterioara a acestei cutii, astfel incat dumneavoastra nu trebuie decat sa il copiati rapid.

Sfatul 3: Trimiteti un mesaj prietenilor

Puteti trimite un mesaj prietenilor in care sa ii rugati sa va informeze in legatura cu numarul dumneavoastra de telefon. Le puteti cere sa va raspunda tot printr-un mesaj sau sa va sune. In cel de-al doilea caz asigurati-va ca aveti la indemana un pix si o foaie sau ca puteti folosi functia "loudspeaker" a telefonului. In cazul in care doriti sa primiti un raspuns rapid, puteti trimite acest mesaj mai multor persoane in acelasi timp. Asigurati-va totusi ca planul dumneavoastra tarifar suporta acest aspect. Aceasta chestiune este foarte importanta daca te intrebi cum depistezi numarul propriu de telefon.

Sfatul 4: Apelati un numar specific de telefon

Majoritatea operatorilor de telefonie mobile pun la dispozitia utilizatorilor un numar de telefon ce poate fi folosit pentru a depista numarul propriu. Asadar, daca sunteti in reteaua Orange, puteti suna la numarul 222 (mai apoi apasati tasta 2) . Daca sunteti in T-Mobile (fostul Cosmote) , apelati 1234 (mai apoi apasati 1 -> 1 ->. Robotul va va spune imediat ce numar de telefon aveti.

Sfatul 5: Trimiteti un mesaj operatorului (gratuit)

In cazul in care va aflati intr-o retea de tipul Vodafone, va puteti afla numarul de telefon trimitand un mesaj text gratuit. Pentru Vodafone este sufficient sa trimiteti un mesaj SMS fara text la numarul 367, urmand a primi mai apoi numarul dumneavoastra printr-un alt mesaj (tot gratuit) .

Este foarte important sa folosesti cel putin una dintre metodele de mai sus in cazul in care te intrebi cum depistezi numarul propriu de telefon. De asemenea, nu ezita sa apelezi la ajutorul prietenilor sau cunostintelor.

Veți avea nevoie de:
  • Cum depistezi numarul propriu de telefon
#1

Cum depistezi numarul propriu de telefon

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Diverse

Cei mai faimosi

Cum topim aurul si de ce avem nevoie pentru asta?

Un total de 174 100 de tone de aur au fost exploatate în istoria omenirii, cantităţi care se află încă în posesia statelor lumii şi sunt controlate la nivel mare de un grup destul de restrâns de oameni. Noi ceilalţi ne bucurăm de strălucire.

Cum afli un numar de telefon fara Cartea de telefoane?