Cum sa trimiti bani in alt oras ?

Cum sa trimiti bani in alt oras ?

Ai vrut să cumperi un produs din alt oraș și nu exista modalitatea de plată ramburs sau pur și simplu dorești să trimiți bani rudelor sau prietenilor ? Află cum sa trimiti bani simplu și ușor prin două metode sigure !

Urbanizarea ( îndepărtarea de cei dragi ) și expansiunea comerțului virtual sunt cele două chestiuni importante care ne fac să ne întrebăm cum sa trimiti bani sigur. Vizualizează în continuare trei metode încercate și sigure !

Trei metode prin care putem transfera bani în alte localități sau orașe

În cele ce urmează vom afla cum sa trimiti bani în alte orașe folosind trei metode și, respectiv, două instituții. Prima metodă presupune folosirea băncilor și a servicilor oferite de acestea. În cadrul acestei metode este obligatoriu ca cel care transferă banii să aibe vârsta minima de 14 ani ( cu buletin eliberat ) și cel care-i primește să dețină un cont bancar.

Cum sa trimiti bani cu ajutorul băncilor ? Nimic mai simplu, trebuie doar să ne prezentăm la sediul băncii la care cel care primește banii are deschis contul și să solicităm depunere de numerar în contul cu pricina ( trebuie cunoscut contul și numele deținătorului ) , vom completa un formular de depunere și gata, tranzacția a reușit; imediat destinatarul poate extrage suma trimisă de tine.

Avantajul acestei operațiuni este că nici expeditorul și nici destinatarul nu va plăti vreo taxă de transfer. Celelalte două metode presupun folosirea serviciilor oferite de către Poșta română, fiecare dintre ele având atât avantaje cât și dezavantaje:

Prima dintre cele două metode este cea a mandatului poștal. Cum sa trimiti bani prin mandat poștal ? Este foarte simplu, trebuie doar să te prezinți la una dintre sediile Poștei și să ceri acest serviciu ( vei completa un formular de transfer și vei plăti o taxă de transfer de maximum 8 lei ) . Avantajele acestei metode sunt costul redus al taxei și lipsa nevoii unui cont, este necesară doar adresa destinatarului ( cu codul poștal ) , iar dezavantajul îl constituie timpul efectiv de trasmitere a banilor ( între 3 și 5 zile ) .

Cea de-a doua metoda oferită de Poștă este transferul electronic. Și în acest caz este nevoie de completarea unui formular de transmitere a banilor ( unde vom specifica adresa destinatarului ) . Diferența este că totul se face electronic, iar banii sunt primiți instantaneu. Dezavantajul îl constituie taxa de transfer în valoare de 20 de lei.

De menționat este faptul că și pentru transfer prin poștă este necesar ca atât expeditorul cât și destinatarul trebuie să dețină buletin, iar avantajul față de bancă este că se pot transfera bani și în localități mai mici unde se găsește doar un sediu al poștei.

Așadar, dezvoltarea economico - industrială, am văzut că presupune transferul sigur al banilor în regim interurban. Astfel, am aflat cum sa trimiti bani folosind trei metode oficiale și sigure.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa trimiti bani
#1

Cum sa trimiti bani

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa trimiti un colet: metode sigure

Vrei să trimiți un colet celor dragi, sau vrei să vinzi ceva și cauți transportul sigur ? Nimic mai simplu, haideți să aflăm cum sa trimiti un colet rapid, sigur și ușor, fie din confortul casei noastre fie prin deplasarea la un oficiu.

Cum aflam daca o companie este in incapacitate de plata: metoda sigura