Cum sa ontineti un credit: pregatirea dosarului

Cum sa ontineti un credit: pregatirea dosarului

Ni se întâmplă tuturor să avem nevoie de o suma de bani, iar un credit să fie singura soluţie la care putem apela în momentul respectiv. Cum facem să-l şi obţinem fără prea multă bătaie de cap?

Dacă vreţi să ştiţi cum să obţineţi un credit înseamnă că situaţia dumneavoastră este serioasă şi este imperios necesar să vă informaţi corespunzător înainte de a face primul pas.

În primul rând, dacă doriţi să vedeţi cum să obţineţi un credit trebuie să aveţi o atitudine corectă. Când vă prezentaţi înaintea ofiţerului de credite trebuie să aveţi în primul rând o atitudine pozitivă şi să vă exprimaţi clar şi coerent dorinţele şi aşteptările. Nu trebuie să apelăm la întelegerea ofiţerilor de credite. De multe ori aceştia nu se află într-o dispoziţie generoasa şi trebuie să fim conştienţi că nu ei personal iau deciziile, acestea depind doar de politica băncii, însă interacţiunea defectuoasă cu ofiţerul de credite poate îngreuna demersul. Mai întâi trebuie studiată piaţa şi identificată suma pe care o putem împrumuta. Cu un venit mic vom putea lua un credit pe masura, adică tot mic. Daca avem speranţe prea mari, vom fi dezamagiţi. Bancile nu acceptă o îndatorare la maxim, ci la o limita suportabilă, care să permită plata la timp a ratelor. Apoi trebuie întocmit dosarul în care să includem toate actele de care este nevoie fără a face nici un fel de modificări în ele, nu putem şterge sau schimba date in dosar pentru a părea mai solvabili. În primul rând, este ilegal şi dacă vom fii descoperiţi cu siguranţă vom fii raportaţi la Biroul de Credit şi putem rămăne fără dreptul de a mai lua vreun împrumut timp de 4 ani.

Nu putem convinge ofiţerul de credite să sara peste vreun act necesar pe care nu-l avem. Nimeni nu ne va face o astfel de favoare, nimeni nu-şi riscă postul pentru comoditatea unui client. Un aspect important este că trebuie să ne păstrăm demnitatea. În fond, nu mergem să cerem de pomană, chiar dimpotrivă. Vom plăti bani buni pentru creditul pe care il luăm, de pe urma căruia banca îşi plăteşte salariaţii, aşa că trebuie sa ne acordăm importanţa corecta. Nu cerem milă, ci încheiem un parteneriat de afaceri. Ofiţerul de credite primeşte bani în funcţie de contractele încheiate, aşa că e şi interesul lui ca împrumutul să se finalizeze cu rezolutie pozitiva. Angajaţii băncii sunt nişte simpli oameni care îşi fac treaba respectând un sistem în care sunt încadraţi. Ei nu pot face minuni pentru noi, chiar dacă sunt rude sau prieteni apropiaţi.

Dacă aţi trecut prin paşii arătaţi mai sus şi încă nu ştiţi cum să obţineţi un credit este imperios necesar să vorbiţi cu un broker care va face partea neplăcută a muncii pentru dumneavoastră. Sfat: nu vă împrumutaţi prea des!

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa ontineti un credit
#1

Cum sa ontineti un credit

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum calculezi varsta de pensionare a categoriilor speciale de varsta care beneficiaza de avantaje?

Casa Naţională de Pensii Publice a pus la dispoziția utilizatorilor o aplicație care permite calcularea vârstei de pensionare în funcție de anul nașterii însă datele primite au caracter strict informativ.

Cum sa faci usor bani: mijloace legale