Cum sa faci bani pe internet: top 5 cele mai bune metode

Cum sa faci bani pe internet: top 5 cele mai bune metode

Daca te intrebi cum sa faci bani pe internet, atunci esti in locul potrivit. Noi iti prezentam 5 metode reale si usoare de a face bani. Tot ce iti trebuie este putina vointa.

In acest articol vom detalia 5 dintre cele mai bune metode de a face bani pe internet, care necesita cunostinte minime si, cel mai important, nicio investitie financiara. Nu ii credeti pe cei care va cer bani pentru a incepe.

Metoda 1: Completarea de chestionare online

Chestionarele online va pot aduce un venit sigur, chiar daca poate nu o sa vi se para fabulos. In medie, cei care completeza chestionare online castiga intre 5 si 30 dolari pe luna, in functie de efortul depus pentru completarea acestora si de utilizatorii pe care ii indruma catre site-ul respectiv. Atentie: nu toate site-urile de chestionare online sunt legale. Aceasta este una dintre modelele importante pentru intrebarea cum sa faci bani pe internet?

Metoda 2: Transcrierile audio

Daca cunoasteti limba engleza sau o alta limba de circulatie international (ex: spaniola, franceza, etc. ) , atunci puteti sa va gasiti un job part-time in domeniul transcrierilor audio. Angajatorul va va oferi un fisier . mp3 sau . wav si dumneavoastra va trebui sa transcrieti ceea ce se vorbeste in acel fisier intr-un document text. In functie de durata si cerintele angajatorului, va puteti astepta sa castigati cateva sute de dolari pe luna facand asta.

Metoda 3: Inscrierea in competitii online

Daca va pricepeti la un anumit domeniu (de exemplu realizarea de logo-uri pentru companii, fotografii panoramice sau scrierea de articole tehnice) , atunci puteti spera sa castigati ceva bani online inscriindu-va in competitii specifice. Cateva site-uri care ofera acest serviciu sunt Freelancer, ODesk si Elance.

Metoda 4: Castigarea din marketing afiliat

Marketingul afiliat reprezinta o buna metoda de a castiga bani pe internet, in special daca aveti talent la scris. Dumneavoastra nu va trebui decat sa va spuneti pararerea si sa analizati un anumit produs, recomandandu-l asadar cititorilor. Daca ei sunt convinsi de dumneavoastra si decid sa il achizitioneze, atunci veti castiga un procent din acea vanzare (intre 2 si 5%) . Aceasta este imperativa pentru intrebarea cum sa faci bani pe internet?

Metoda 5: Scrierea unei carti in format electronic

Daca aveti ceva talent la scris si o idee buna, atunci veti putea castiga bani buni din drepturi de autor. Un exemplu de site unde puteti publica cartea dumneavoastra fara a plati bani (doar comision din vanzarile ulterioare) este Amazon.

Acestea sunt cele mai bune 5 metode prin care puteti castiga bani pe internet, chiar din comfortul locuintei dumneavoastra. Alegeti una in functie de cunostintele tehnice posedate.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci bani pe internet
#1

Cum sa faci bani pe internet

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa castigi la pariurile sportive: reguli ale succesului

Cum sa castigi la pariurile sportive? Iata o intrebare care in zilele noastre este pe buzele multora deoarece pariatul a ajuns sa fie "la moda" in timpul crizei economice, dar nu numai.

Cum sa castigi bani: metode sigure