Cum sa faci bani la bursa?

Cum sa faci bani la bursa?

Dupa cum ne arata viata si un vechi proverb, banii nu aduc fericirea, dar aduc linistea. Cum sa faci bani, pentru a fi mai linistit si poate sa iti asiguri o pensie decenta chiar daca nu este de la stat?

Cum sa faci bani albi, pentru zile negre? Intotdeauna trebuie sa ne gandim in paralel cu ceea ce facem chiar si in timpul liber, cum ar trebui sa profitam de orice oportunitate de a castiga bani, care sa ne asigure o siguranta financiara.

Fericirea actualei sau viitoarei familii depinde de gandirea ta

Ca sa asiguri aceasta fericire, trebuie sa exploatezi orice posibilitate de a castiga bani cinstit. Cum sa faci bani legal, este o intrebare simpla, raspunsul acesteia doar trebuie sa il aplici. Acestia pot fi castigati prin diferite metode, de a lucra intr-o institutie de stat sau particulara, pe cont propriu inregistrat fiscal, sa castigi la loterie sau pariuri, sa joci in cazinouri sau sa castigi la bursa. In afara de ultima optiune, toate celelalte sunt cunoscute de majoritatea oamenilor. Participarea la bursa, presupune in primul rand o pregatire prealabila, intensa si minutioasa, pentru ca daca ne bazam doar pe fler, inseamna ca suntem norocosi, dar acest lucru nu este valabil totdeauna, deoarece nu toata lumea este la fel, asta ar insemna ca nu ar mai castiga nimeni, pentru ca oamenii nu s-ar mai insela si implicit nu ar pierde. Aici nu suntem in fotbal cand si un rezultatul de egalitate la un meci te poate ajuta, aici unii pierd si altii castiga. Revenind la subiectul prezentarii, trebuie sa avem bineanteles un cont bancar, ceea ce este cotidian in ziua de astazi, pentru a-l folosi atunci cand transferam bani catre brokerul de bursa, dar si cand primim banii retrasi, ori cand renuntam sau cand castigam si retragem profitul sau o parte din el. Trebuie sa facem precizarea ca exista doua metode pentru participarea la bursa, printr-un broker agreat sau personal on-line. Pentru inceput, daca gasim un broker cu experienta si de succes, iar timpul nu ne permite sa participam direct, este bine sa facem pentru o perioada tranzactii cu ajutorul acelei firme sau persoane, sfatuindu-ne cu ea la inceput, in acelasi timp studiind activitatea lui pentru a prinde experienta. Cu timpul, daca ajungem la un nivel in care sa ne permitem sa ne implicam on-line si vom realiza castiguri multumitoare din tranzactiile efectuate, vom avea si satisfactii profesionale. Cum sa faci bani la bursa? Aceasta poate deveni o pasiune palpitanta, riscanta, dar si cu satisfactii nebanuite, totul depinde de rapiditatea si acuratetea deciziilor pe care le luam in functie de datele reale de moment de care trebuie sa tinem cont.

Cum sa faci bani la bursa, poate fi un castig suplimentar fata de salariu, sau un venit de baza, care ne poate ajuta sa devenim in viitor, proprii sefi, conducatori de afaceri din care sa castigam alti bani.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci bani
#1

Cum sa faci bani

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa faci usor bani: mijloace legale

Fie că avem un job, fie că nu, doar ideea cum sa faci usor bani surâde tuturor. Depinzând de timpul alocat anumitor activităţi se pot atinge câştiguri decente prin mijloace legale. Totul depinde de talentele personale.

Cum sa achizitionezi actiuni ale unei companii