Cum sa devii brocker de asigurari: sfaturi pentru incepatori

Cum sa devii brocker de asigurari: sfaturi pentru incepatori

Cum sa devii broker de asigurari. Multi visam sa avem un job in domeniul vanzarilor, director de vanzari sau broker de asigurari. Este un domeniu care ne mobilizeaza si ne fascineaza. Dar pentru a ajunge acolo sunt multi pasi de facut.

Se spune ca succesul se datoreaza unui talent innascut. Poate, dar este nevoie si de o foarte buna pregatire; cu cat inveti mai mult, cu atat vezi mai bine ce nu stii. Acum sunt cursuri care te invata cum sa devii broker de asigurari.

Daca vrei sa aflicum sa devii broker de asigurari de succes, atunci tine cont de urmatoarele sfaturi. Sa fii concis, rapid si direct, asa poti identifica nevoile fiecarei persoane si poti oferi solutii optime. In acest job exista realizari si esecuri. Sa nu renunti niciodata; gandirea pozitiva si perseverenta sunt cele mai mari atu-uri. Sunt zile in care avem atatea probleme de rezolvat incat credem ca ducem o adevarata lupta. Trebuie sa ne inarmam cu voita si sa reusim sa ducem la final totul. Tine de stapanirea de sine si de perseverenta. Succesul necesita un efort sincer si numai noi putem face pasii decisivi in aceasta directie pe care o dorim din tot sufletul. Avem nevoie de pasiune si de incredere in noi si in ceea ce vindem. Numai asa putem convinge. Este bine sa privim lucrurile in perspectiva, sa nu ne limitam doar la prezent. O imagine de ansamblu ne poate face sa gasim noi solutii la problemele existente. Rezolvarea problemelor tine numai de noi si de capacitatea noastra de a le intelege. Intotdeauna trebuie sa gandim in stil mare, sa ne stabilim obiective si sa facem tot ce se poate pentru a le realiza. Ideal este sa intram in contact cu oameni care au avut succes, pentru a putea invata din succesul lor. Ca broker de asigurari este bine sa folosim cuvinte mari, pozitive, astfel incat sa putem transmite acea incredere de care oamenii au nevoie. Este nevoie sa fim corecti cu cei din fata noastra, sa nu ii mintim si sa nu ii amagim. Cel mai rau lucru este sa le oferi oamenilor sperante false. Inseamna sa nu fim corecti nici cu noi insisi. In fiecare dimineata, inainte de a pleca de acasa, sa ne privim in oglinda si sa ne punem urmatoarea intrebare: "Daca as fi cumparator, as cumpara ceva de la mine? " Sa ne raspundem sincer la aceasta intrebare si sa actionam. In felul acesta ii vom determina pe ceilalti sa cumpere de la noi. Ca broker de asigurari, conteaza foarte mult atitudinea si felul in care ne imbracam. Imaginea este una dintre cele mai importante conditii.

Cum sa devii broker de asigurari. Trebuie sa crezi in ceea ce esti, sa-ti poti stapani emotiile, sa fii perseverent si tenace si sa fii convins ca ai un drum greu de strabatut dar il poti strabate pana la capat.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa devii brocker de asigurari
#1

Cum sa devii brocker de asigurari

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa achizitionezi actiuni ale unei companii

Vrem sa devenim patroni, daca inca nu suntem? Cum facem acest lucru? Cum sa achizitionezi actiuni, daca nu avem deschisa deja o firma sau timpul pana la intrarea acesteia pe piata ar dura prea mult fata de asteptarile noastre.

Cum sa obtii success in afaceri: reguli simple