Cum sa cumperi aur de la banca?

Cum sa cumperi aur de la banca?

Intr-o perioada in care multi oameni sunt afectati de criza, aurul este privit ca o investitie destul de sigura. Totusi, exista inca numeroase persoane care se intreaba cum sa cumperi aur de la banca.

Inca din cele mai vechi timpuri, aurul a fost folosit de oameni drept obiect de schimb. El nu si-a pierdut niciodata cu adevarat valoarea, fiind cu atat mai pretios cu cat rezervele de bani ale tarilor au scazut.

In incercarea de a atrage cat mai multi investitori, multe banci ofera oamenilor posibilitatea de a investi bani in aur, asigurandu-si astfel o sursa sigura de venit pe timp de criza. Totusi, este necesar sa stii cum sa cumperi aur de la banca inainte de ati incepe aventura. Noi iti oferim o serie de sfaturi. Sfatul 1: Verifica-ti fondurile. In primul rand, este necesar sa te asiguri ca ai destul de bani incat sa cumperi o cantitate considerabila de aur. Avand in vedere ca majoritatea bancilor ofera aurul sub forma de lingouri, asteapta-te ca valoarea minima pe care o poti cumpara sa fie de 1 kilogram. Sfatul 2: Creeaza un depozit. Daca ai suficienti bani sa cumperi aur de la banca, atunci tine minte ca nu te vei putea prezenta pur si simplu la insitutie cu o valiza plina de bani si sa te astepti sa primesti un lingou in schimb. Cele mai multe banci iti vor cere sa ai un depozit care sa echivaleze cu valoarea aurului pe care doresti sa il cumperi. Ar fi ideal daca ai avea un depozit separat in aceasta privinta, astfel incat sa-ti si ramana destui bani dupa achizitia aurului intr-un alt cont. Sfatul 3: Verifica valoarea aurului din acea zi. Este bine sa verifici cat mai des pretul aurului. Daca te intrebi cum sa cumperi aur de la banca, atunci este cu atat mai indicat sa stii cat valoreaza acesta zi dupa zi. Exista perioade in care pretul aurului scade dramatic si perioade in care acesta creste exponential. Cel mai indicat este sa cumperi aur intr-o perioada in care nimeni nu este afectat de criza financiara, intrucat atunci el are cel mai mic pret. Sfatul 4: Securizeaza fisa. In cazul in care detii suficiente resurse sa cumperi un lingou de aur, tine minte ca nu il vei putea lua acasa si, in cele mai multe cazuri, chiar sa il vezi. In schimbul banilor tai vei primi doar o fisa care iti garanteaza dreptul la posesiune si care te asigura ca nimeni nu va pune mana pe aurul tau atata timp cat tu nu doresti asta.

Tine cont de aceste sfaturi si vei sti imediat cum sa cumperi aur de la banca, chiar daca nu ai mai facut niciodata asta pana acum. Daca iti permiti sa cumperi un lingou de o valoare considerabila, atunci este o investitie care merita.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa cumperi aur
#1

Cum sa cumperi aur

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa castigi bani cu ajutorul YouTube: sfaturi pentru incepatori

YouTube s-a extins recent si pe piata din Romania, oferind asadar utilizatorilor sansa de a-si monetiza continutul cu ajutorul reclamelor AdSense. Dar ce trebuie facut in aceasta privinta?

Cum sa castigi bani pet imp de criza: smecherii