Cum sa castigi un pariu: mici smecherii

Cum sa castigi un pariu: mici smecherii

Toti am pus pariuri la viata noastra, pe diferite mize, pe diferite teme si asa mai departe. Insa, daca va intrebati cum sa castigi un pariu, sunt diferite raspunsuri in functie de tipul de pariu.

Pentru a sti cum sa castigi unpariu, sunt multe detalii de luat in calcul. Iata insa unele aspecte care va vor putea ajuta sa castigati, sau cel putin sa va mariti sansele de castigare a unui pariu.

Dupa cum am spus, exista diferite tipuri de pariuri, insa cele mai populare sunt pariurile la jocurile de noroc si pariurile sportive. Iata cum puteti sa va imbunatatiti serios sansele de a plasa un pariu de succes. In cazul asa numitelor jocuri de noroc, un exemplu elocvent este poker-ul. De foarte multa lume poker-ul este considerat un joc de noroc, insa jucatorii profesionisti de poker infirma acest lucru ori de cate ori au ocazia. Poker-ul poate fi un joc de noroc doar in cazul in care este jucat la nivel primar, de catre amatori, care fac acest lucru doar sa se distreze, insa pentru cei care iau in serios acest joc de carti, poker-ul este o ecuatie matematica a carui rezultat este influentat de alte aspecte decat cartile pe care un jucator le are in mana. Poker-ul este un joc al emotiilor, un joc in care cel mai mic si neinsemnat gest inseamna ceva. De aceea la poker trebuie sa iti joci adversarul, nu doar cartile. Trebuie sa fiti atent la cel mai mic gest, la cea mai mica schimbare de atitudine, la cel mai insignifiant gest ce denota stress. La toate aceste gesturi nu pot fi decat doua explicatii. La schimbarile pozitive, inseamna ca adversarul are carti bune, iar schimbarile negative denota lipsa unor carti bune. Deciziile trebuie luate ca urmare a acestor gesturi, bineinteles fiind corelate si cu ceea ce aveti dumneavoastra in mana. In cazul pariurilor sportive, o buna modalitate de castig este de a paria impotriva echipelor care au 4 sau mai multe victorii consecutive, mai ales in campionatele echilibrate. Veti avea o cota mare daca pariati impotriva lor, de obicei peste 3.0. E demonstrat matematic faptul ca in acest tip de campionate echilibrate, chiar si cea mai buna echipa sufera infrangeri sau termina la egalitate. Astfel, dupa o serie mai importanta de victorii, pariati pe echipa adversa, indiferent de statisticile fotbalistice. Iata deci cum sa castigi unpariu, atat timp cat ai putina rabdare.

Asadar, daca te intrebi cum sa castigi un pariu in cadrul unui joc de carti precum pokerul, sau sa plasezi un pariu cu sanse mari de reusita in cadrul evenimentelor sportive, acum aveti o explicatie care cu siguranta va va ajuta.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa castigi un pariu
#1

Cum sa castigi un pariu

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa castigi bani pet imp de criza: smecherii

Nu este niciodata usor sa castigi bani pe timp de criza, mai ales daca avem in vedere ca lichiditatile sunt o problema pana si pentru marii antreprenori. Totusi, cu ajutorul catorva smecherii, este posibil sa le obtii.

Cum sa castigi la pariurile sportive: calea cinstita