Cum sa castigi la pariurile sportive: reguli ale succesului

Cum sa castigi la pariurile sportive: reguli ale succesului

Cum sa castigi la pariurile sportive? Iata o intrebare care in zilele noastre este pe buzele multora deoarece pariatul a ajuns sa fie "la moda" in timpul crizei economice, dar nu numai.

Sa castigi bani din pariurile sportive nu este foarte greu. Solutia este la indemana oricui are inteligenta peste medie, este dispus sa riste si sa aiba rabdare pentru ca este un tip de activitate pe termen mediu si lung.

Pentru a ajunge sa castigi bani din pariuri sportive ai nevoie de doua lucruri esentiale: de cunostinte despre sportul/sporturile pe care pariezi si bineinteles de bani. Da, daca vrei sa castigi bani din pariuri sportive ai nevoie de o suma de bani pe care risti oricand sa o pierzi. Asta pentru ca sunt foarte rare situatiile in care, cu o suma mica plasata pe o cota foarte mare, reusesti sa castigi. Aceasta este doar o tactica bazata pe foarte mult noroc. In schimb, plasand o suma mare sau foarte mare pe o cota cat mai mica, poti ajunge mult mai usor la castig. Asta pentru ca sansele ca o cota sa iasa sunt cu atat mai mari cu cat cota este mai mica.

O metoda populara in aceste zile, care conform pariorilor cu state vechi, duce la castigarea de bani din pariuri sportive este sistemul piramidal. Acesta consta in parierea constanta pe un anumit tip de cota. De exemplu, cota pentru rezultatul de egalitate dintr-un meci (ex. : de fotbal) . Trebuie doar sa iti alegi o echipa de fotbal si sa pariezi meci de meci, timp de un sezon intreg, faptul ca aceasta echipa va face egal. Secretul consta in dublarea de fiecare data a sumei pariate atunci cand meciul precedent pe care ai pariat nu s-a incheiat la egalitate. Atunci cand meciul va iesi egal, vei castiga pariul, si datorita sumei mari pariate vei recupera sumele pierdute anterior. Totodata, va trebui sa reiei de la capat intregul sistem. Este recomandat sa nu te lasi dus de val si sa pariezi constant de la inceput si pana la sfarsit. Asa cum ziceam mai sus, pentru aceasta metoda ai nevoie de multi bani, pentru ca meciul egal poate iesi dupa 1,2, 5 sau chiar 10 meciuri disputate de echipa ta. Acest sistem piramidal se poate realiza si prin alegerea oricarui alt tip de pariu, cu conditia ca agentiile de pariuri sportive sa ofere o cota de minim 3 pentru respectivul eveniment.

Asadar, ca sa ajungi sa castigi bani din pariuri sportive ai nevoie de multa rabdare, perseverenta, disciplina si putin risc.

Oricum ar fi, nu alege sa pariezi daca nu consideri ca ai suficiente cunostinte despre acest domeniu. Daca ai 10 euro pe care vrei sa ii joci la pariuri si nu ii joci, atunci castigi sigur 10 euro!

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa castigi la pariurile sportive
#1

Cum sa castigi la pariurile sportive

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum aflam daca o companie este in incapacitate de plata: metoda sigura

De cate ori nu ai avut emotii pentru primirea unei plati? In aceasta perioada de recesiune tot mai multe firme intra in insolventa si sunt in incapacitate de plata. Afla cum poti sa te feresti de aceste companii!

Cum sa faci bani pe internet: top 5 cele mai bune metode