Cum sa castigi la pariurile sportive: calea cinstita

Cum sa castigi la pariurile sportive: calea cinstita

Pariurile sportive sunt o modalitate foarte atractiva de a face bani, insa intrebarea care se ridica este cum sa castigi la pariurile sportive? Exista mai multe posibilitati matematice de a castiga atunci cand pariati.

Pariurile sportive sunt de multe ori greu de anticipat, insa daca folosesti putina matematica, vei afla cum sa castigi la pariurile sportive fara prea multa bataie de cap. Este foarte simplu pentru oricine sa faca acest lucru.

Exista mai multe modalitati demonstrate matematic care v-ar putea ajuta sa castigati la pariuri sportive. Unele sunt mai complicate, altele mai simple, unele pot aduce castiguri substantiale, altele pot aduce castiguri mai mici dar in mod constant si asa mai departe. Metoada care insa este cea mai populara, cu sanse mari de reusita si cu posibilitatea de a aduce castiguri consistente este asa numita metoda Martingale. Luam ca drept exemplu pariurile sportive pentru fotbal. Pentru a pune in practica aceasta metoda trebuie sa alegeti o echipa dintr-un campionat. Sa spunem ca alegeti echipa Valencia din campionatul Spaniol de fotbal. Statistic s-a demonstrat ca indiferent de campionat sau de echipa aleasa, aceasta va termina cel putin 3 sau 4 meciuri la egalitate in cadrul unui sezon. Cotele oferite de casele de pariuri pentru un rezultat de egalitate este de cel putin 3.0. Primul pas pe care il faceti este sa pariati o suma, sa spune 10 lei pe un rezultat de egalitate al Valenciei in meciul urmator. Sa consideram ca Valencia va castiga acel meci, deci pariul este necastigator. In urmatoarea etapa dublati suma pariata si alegeti din nou ca rezultat egalul. Acest proces de dublare a mizei este continuat pana cand Valencia va face egal la un moment dat, lucru ce se va intampla cu siguranta. Sa spunem ca echipa aleasa de dumneavoastra va face egal in a 5 etapa. Pana atunci dumneavoastra ati pariat 10 lei, apoi 20, apoi, 40, apoi 80 si in final 160 de lei. In momentul in care va face egal, iar dumneavoastra ati pariat 160 de lei, veti castiga cel putin 480 de lei, iar suma invetita pana atunci va fi de 310 lei. Deci practic ati castiga 170 de lei. Bineinteles ca daca egalul va avea loc mai tarziu, profitul va fi mai mare. Indicat ar fi sa jucati aceasta metoda cu mai multe echipe in acelasi timp. De asemenea trebuie sa puteti sa sustineti dublarea mizei de fiecare data. Iata deci cum sa castigi la pariurile sportive cu ajutorul unor notiuni de matematica primara.

Metoda Martingale este des folosita si la jocurile de noroc in special la ruleta, insa dupa cum ati vazut poate oferi raspunsul si la intrebarea cum sa castigi la pariurile sportive.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa castigi la pariurile sportive
#1

Cum sa castigi la pariurile sportive

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa castigi un pariu: mici smecherii

Toti am pus pariuri la viata noastra, pe diferite mize, pe diferite teme si asa mai departe. Insa, daca va intrebati cum sa castigi un pariu, sunt diferite raspunsuri in functie de tipul de pariu.

Cum calculezi taxele vamale?