Cum sa castigi bani pe SAMP: sfaturi si recomandari

Cum sa castigi bani pe SAMP: sfaturi si recomandari

SAMP, sau San Andreas MultiPlayer este varianta multiplayer a celebrului joc Grand Theft Auto San Andreas. El imită viața reală, află cum sa castigi bani pe SAMP într-un mod rapid și simplu !

SAMP-ul este oferit în mai multe moduri de joc, dar cel mai răspândit și cel mai jucat (având peste 0.0 de jucători la nivel național) este cel Roleplay. Iată cum sa castigi bani pe SAMP.

IMbogateste-te pe SAMP !

Cel mai jucat mod pe SAMP, Roleplay-ul, imită în amănunt viața reală, oferind bineînțeles, cumpărarea de case, mașini, disponibilitatea de a deține un bussiness (precum un club, un magazin de mașini, un lanț de supermarket-uri sau firma de distribuire electrică) . Însă toate acestea necesită atât experiență de viață (level) , cât și bani.

Levelul se acumulează odată cu orele jucate, astfel: pentru a promova la level-ul 2 este nevoie să jucăm 5 ore, iar pentru levele mai mari, numărul de ore necesare va crește.

Cum sa castigi bani pe SAMP ? Pentru nivele mici (până la level 5) , acest lucru este posibil doar prin job-urile secundare (precum fermier, gunoier, pădurar, tirist, miner, conducător de autobuz sau distribuitor pizza) , aceste job-uri presupun mici sarcini de îndeplinit în funcție de meseria aleasă, iar finalizarea ei va genera o sumă de bani. Putem alege să prestăm și servicii ilegale (precum traficant de droguri, de arme, hoț de mașini sau prostituată) , practicarea acestor activități au avantajul că venitul este mai mare, dar există și dezavantajul de a fi arestat sau de a primi o amendă (ce ne va micșora averea și șansa de a deveni un cetățean onest și respectat) .

De la nivelul 5 ne putem lua un job full-time (adică putem intra în una dintre facțiunile server-ului, fie ele legale: Departamentul de poliție, Agenția FBI, Armata Națională, Serviciul Medical, Serviciul de transport (taximetrie) , Școala de șoferi, piloți, marinari, fie ele ilegale compuse din diverse mafii denumite după celebrele mafii italiene sau japoneze reale: Yakuzza, La Cosa Nostra, Barzinni, Corleone, Paterno, Stracci) . Toate aceste facțiuni presupun salariu săptămânal.

După căpătarea unui level mai mare și al unui capital considerabil, putem cumpăra un Bussiness ce ne va genera mulți bani.

Iata ca am învățat cum sa castigi bani pe SAMP !

Așadar, știind acum cum sa castigi bani pe SAMP, nu mai rămâne decât să alegem server-ul favorit (fie străin. fie autohton) și să devenim unul dintre cei mai buni playeri de pe acest server.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa castigi bani pe SAMP
#1

Cum sa castigi bani pe SAMP

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa obtii success in afaceri: reguli simple

Traind intr-o lume a afacerilor si a banilor prioritar este sa stii cum sa obtii succes in afaceri. Ne concentram intotdeauna pe business, pe ce venituri ne poate aduce acesta si pe pasii care ne pot duce spre succes.

Cum sa trimiti un colet: metode sigure